Повезане вести

„Очигледно дошло до нервозе код судије“: Додик о процесу против њега пред Судом БиХ

„Очигледно дошло до нервозе код судије“: Додик о процесу против њега пред Судом БиХ

Данас 14.10.2024
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да судски процес, који се против њега води пред Судом БиХ због неизвршавања одлука високог представника у Босни и Херцеговини (БиХ), има за циљ да деградирање РС… »
Додик: Процес пред Судом БиХ има за циљ деградирање РС и мене лично

Нови магазин 14.10.2024
Председник Републике Српске(РС) Милорад Додик изјавио је да судски процес, који се против њега води пред Судом БиХ због неизвршавања одлука високог представника у Босни и Херцеговини (БиХ), има за циљ да деградирање РС и… »

Н1 Инфо 14.10.2024
Председник Републике Српске(РС) Милорад Додик изјавио је да судски процес, који се против њега води пред Судом БиХ због неизвршавања одлука високог представника у Босни и Херцеговини (БиХ), има за циљ да деградирање РС и… »
Лукић: Очекивано одбацивање захтева за изузеће судије Узуновић

Лукић: Очекивано одбацивање захтева за изузеће судије Узуновић

РТВ 14.10.2024
БАЊАЛУКА - Вршилац дужности директора Службеног гласника Републике Српске Милош Лукић изјавио је данас у Бањалуци да одбацивање захтева одбране председника Републике Српске Милорада Додика за изузеће судије Суда БиХ Сене… »

Вести дана »