Povezane vesti

„Očigledno došlo do nervoze kod sudije“: Dodik o procesu protiv njega pred Sudom BiH

„Očigledno došlo do nervoze kod sudije“: Dodik o procesu protiv njega pred Sudom BiH

Danas 14.10.2024
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da sudski proces, koji se protiv njega vodi pred Sudom BiH zbog neizvršavanja odluka visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini (BiH), ima za cilj da degradiranje RS i njenog predsednika… »
Dodik: Proces pred Sudom BiH ima za cilj degradiranje RS i mene lično

N1 Info 14.10.2024
Predsednik Republike Srpske(RS) Milorad Dodik izjavio je da sudski proces, koji se protiv njega vodi pred Sudom BiH zbog neizvršavanja odluka visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini (BiH), ima za cilj da degradiranje RS i njenog predsednika… »

Novi magazin 14.10.2024
Predsednik Republike Srpske(RS) Milorad Dodik izjavio je da sudski proces, koji se protiv njega vodi pred Sudom BiH zbog neizvršavanja odluka visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini (BiH), ima za cilj da degradiranje RS i njenog predsednika… »
Lukić: Očekivano odbacivanje zahteva za izuzeće sudije Uzunović

Lukić: Očekivano odbacivanje zahteva za izuzeće sudije Uzunović

RTV 14.10.2024
BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora Službenog glasnika Republike Srpske Miloš Lukić izjavio je danas u Banjaluci da odbacivanje zahteva odbrane predsednika Republike Srpske Milorada Dodika za izuzeće sudije Suda BiH Sene Uzunović nije nešto… »

Vesti dana »