Повезане вести

Луис Де ла Фуенте опрезан: Срби прете из прекида

Луис Де ла Фуенте опрезан: Срби прете из прекида

Спортски журнал 14.10.2024
Шпанци су принуђени да промене и формацију. Шпанија вечерас против Србије јури трећу победу у Лиги нација како би дошла надомак освајања првог места и већ обезбеди пласман у четвртфинале. Од тријумфалног завршетка ЕП у Немачкој… »
Јамал у центру пажње, Де ла Фуенте упозорава: "Србија нема везе са Данском!"

Јамал у центру пажње, Де ла Фуенте упозорава: "Србија нема везе са Данском!"

Спортске.нет 14.10.2024
Репрезентација Србије гостоваће Шпанији у четвртом колу А Лиге нације у Кордоби, а сусрет је на програму у уторак од 20.45. Своја очекивања пред дуел са "Орловима" на конференцији за медије изнео је селектор актуелног првака… »
Максимовић: Победа против Швајцарске за самопоуздање, очекујем добар меч са Шпанцима

Максимовић: Победа против Швајцарске за самопоуздање, очекујем добар меч са Шпанцима

Спортски журнал 14.10.2024
Србија сутра од 20.45 сати гостује Шпанији у Кордоби. - Много нам је значила победа против Швајцарске (2:0) за самопоуздање. Коначно, после два пораза на великим такмичењима успели смо да их победимо, мислим да је то прави пут… »
Максимовић отворено: "Много људи је изгубило веру нас..."

Максимовић отворено: "Много људи је изгубило веру нас..."

Спортске.нет 14.10.2024
Репрезентативац Србије Немања Максимовић не крије да је екипа добила на самопоуздању после добрих мечева против Шпаније у Београду и Швајцарске у Лесковцу. Он је на конференцији за медије пред утакмицу четвртог кола Лиге нација… »
Максимовић: Хоћемо да вратимо поверење народа (ВИДЕО)

Максимовић: Хоћемо да вратимо поверење народа (ВИДЕО)

Спорт клуб 14.10.2024
Годинама један од најзахвалнијих репрезентативаца, момак којег би сваки селектор пожелео у екипи, Немања Максимовић биће стартер и у мечу са Шпанијом. Од извештача из Кордобе Везиста Панатинаикоса нашао се као и један од… »

Вести онлине 14.10.2024
Много нам је значила победа против Швајцарске (2:0) за самопоуздање. Коначно, после два пораза на великим такмичењима успели смо да их победимо, мислим да је то прави пут за повратак поверења нације и верујем да и сутра можемо… »
Немања Максимовић отворио душу: „Изгубили сте веру у нас!“

Немања Максимовић отворио душу: „Изгубили сте веру у нас!“

Хот спорт 14.10.2024
Поново су навијачи стали уз репрезентацију када је то било најпотребније. Србија је овај прозор Лиге Нација отворила победом над Швајцарском – 2:0. Сада их очекује нимало лак дуел, јер им је наредни ривал Шпанија. Уочи тог… »
"Народ је изгубио поверење у нас, морамо да га вратимо"

"Народ је изгубио поверење у нас, морамо да га вратимо"

Б92 14.10.2024
Фудбалер Србије Немања Максимовић изнео је своја очекивнаја пред дуел четвртог кола Лиге нација против репрезентације Шпаније. "У фудбалу је најтеже стећи поштовање, а много лако се изгуби. Мислим да смо ми у претходним… »

Вести дана »