Povezane vesti
Zelenski: Rusija već peti dan pokušava da probije ukrajinsku odbranu u Kursku
Politika 14.10.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. „Dobio sam izveštaj… »
Totalna katastrofa: Rusija izgubila deo teritorije?
B92 14.10.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. "Dobio sam izveštaj… »
Zelenski: Rusija već peti dan pokušava da probije ukrajinsku odbranu u Kursku
RTV 14.10.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. Dobio sam izveštaj… »
Zelenski ponosan na vojnike: “Momci se drže!”
Vesti online 14.10.2024
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. “Dobio sam izveštaj… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 1 satjoš 1 povezana