Povezane vesti
Zelenski: Rusija već peti dan pokušava da probije ukrajinsku odbranu u Kursku
Politika 14.10.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. „Dobio sam… »
Totalna katastrofa: Rusija izgubila deo teritorije?
B92 14.10.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. "Dobio sam izveštaj… »
Zelenski: Rusija već peti dan pokušava da probije ukrajinsku odbranu u Kursku
RTV 14.10.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. Dobio sam… »
Zelenski ponosan na vojnike: “Momci se drže!”
Vesti online 14.10.2024
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. “Dobio sam izveštaj… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac s mačetom i noževima u Kapitolu pred dolazak Donalda Trumpa: Drama u Vašingtonu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana