Povezane vesti
Zelenski: Rusija već peti dan pokušava da probije ukrajinsku odbranu u Kursku
Politika 14.10.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. „Dobio sam izveštaj… »
Totalna katastrofa: Rusija izgubila deo teritorije?
B92 14.10.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. "Dobio sam izveštaj… »
Zelenski: Rusija već peti dan pokušava da probije ukrajinsku odbranu u Kursku
RTV 14.10.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. Dobio sam izveštaj… »
Zelenski ponosan na vojnike: “Momci se drže!”
Vesti online 14.10.2024
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski održao je sastanak Štaba vrhovnog komandanta, a ključne teme bile su bitke na Pokrovskom i Kurahovskom pravcu, kao i ruski pokušaji probijanja odbrane Oružanih snaga Ukrajine u Kurščini. “Dobio sam izveštaj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 9. avgust: Pakleni kraj nedelje, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih