Povezane vesti
„Biljana Srbljanović je mnogo uticala na mene kad sam počinjao da pišem“: Slavni dramski pisac Bernhard Štadler priča za…
Nova 14.10.2024
: Ne budite komotni i lenji, nemojte se zadovoljavati onim što ste napisali, već posmatrajte društvo u kojem živimo i postavljajte pitanja, kaže za Nova.rs dramski pisac Bernhard Štadler. Piše: Slavica Pešić Konferencija evropske mreže dramskih pisaca… »
"Najbolji komad uvek treba da bude sledeći koji pišete": Rumunska dramska spisateljica Elize Vilk za "Blic"
Blic 13.10.2024
U Beogradu je održana konferencija "Fabulamundi – Novi glasovi" čiji je osnovni cilj promocija novog dramskog pisma i podsticanje mladih da pišu za pozorište. Projekat Novi glasovi, će do kraja sledeće godine realizovati 66 radionica kreativnog pisanja s… »
Vesti dana »
Jezivi detalji ubistva u Kikindi Deka beskućniku dao krov nad glavom, on ga pretukao i ubio
Alo pre 30 minutajoš 26 povezanih
Lalić: Policija više ne preza ni da se pred kamerama vrlo brutalno obračunava sa novinarima
Cenzolovka pre 55 minutajoš 13 povezanih
"Hvala Dodiku, dosadilo mi je ovo": Vlado Đajić je "glavni lik" snimka na kome se navodno nalaze narkotici: "Montirano je, donesena je neka kesa tu, kao fol droga" (video)
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
NIN pre 56 minutajoš 37 povezanih