Povezane vesti
Janković prvo opisao dankino (2) ubistvo do detalja, pa promenio ploču: Saslušan četiri puta, spomenuo samo jednog čoveka…
Blic 15.10.2024
Srđan Janković, jedan od dvojice optuženih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, tokom istrage ubistva saslušan je četiri puta - jednom u policiji i tri puta u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Njegov iskaz nalazi se na osam strana optužnice. Optužnica… »
Jedan od optuženih za ubistvo Danke Ilić uhvaćen u laži: Novi detalji iz optužnice, dve stvari ključne
Mondo 15.10.2024
Jedan od optuženih za ubistvo Danke Ilić uhvaćen u laži. Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot i Srđan Janković (50) iz sela Luka optuženi su za jezivo ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, što su obojica prvobitno priznali pred policijom, a kasnije… »
Janković 4 puta saslušan zbog ubistva Danke: Pomenuo samo jednog čoveka, ovako je opisao zločin
Telegraf 15.10.2024
Preporučujemo. Srđan Janković, jedan od dvojice optuženih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, tokom istrage ubistva saslušan je četiri puta - jednom u policiji i tri puta u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Njegov iskaz nalazi se na osam strana… »
Vesti dana »
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas mi drhti" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
(Video) "Imao sam 120 kilograma" Marko Gačić je za godinu dana izgubio više od 50 kilograma: "Došlo je do zdravstvenih problema"
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana
"Roditelji treba da budu strogi, da postoji poštovanje" Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele", progovorio o ćerkama: "One su tu večeras" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Skupština Republike Srpske usvojila ostavku premijera Minića, opozicija nije došla na sednicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana