Повезане вести
Русија и Украјина: Битка за Угледар - „Руси су ми заузели кућу и држали војника заробљеног у њој"
BBC News 15.10.2024
Након што је Марина побегла из рођене куће у Угледару, била је шокирана када је видела снимак руског војника како јој претура по стварима. У њеном дому је био заточен рањени украјински војник. Кад је Русија покренула инвазију… »
Русија и Украјина: Битка за Угледар - „Руси су ми заузели кућу и држали војника заробљеног у њој"
Јужне вести 15.10.2024
ББЦ на руском Кад је Русија покренула инвазију на Украјину, Марина Передери је побегла из њене куће у Угледару. После две и по године борби, руске снаге су недавно заузеле читав град у источној Украјини. Током дуге битке, она… »
Радио 021 15.10.2024
Након што је Марина побегла из рођене куће у Угледару, била је шокирана када је видела снимак руској војника у њеној кући како јој претура по стварима. ББЦ на руском Кад је Русија покренула инвазију на Украјину, Марина Передери… »
Русија и Украјина: Битка за Угледар – „Руси су ми заузели кућу и држали војника заробљеног у њој“
Данас 15.10.2024
Кад је Русија покренула инвазију на Украјину, Марина Передери је побегла из њене куће у Угледару. После две и по године борби, руске снаге су недавно заузеле читав град у источној Украјини. Током дуге битке, она није очекивала… »
Русија и Украјина: Битка за Угледар – „Руси су ми заузели кућу и држали војника заробљеног у њој“
Данас 15.10.2024
Кад је Русија покренула инвазију на Украјину, Марина Передери је побегла из њене куће у Угледару. После две и по године борби, руске снаге су недавно заузеле читав град у источној Украјини. Током дуге битке, она није очекивала… »
Блиц 15.10.2024
Русија и Украјина: Битка за Угледар - "Руси су ми заузели кућу и држали војника заробљеног у њој"
НИН 15.10.2024
Вести дана »

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Туск: Источна стража одговор НАТО Русији да не толеришемо провокације
Данас пре 8 сатијош 3 повезане

Временска прогноза за 13. септембар: Сунчано и топло, понегде краткотрајна киша
Мондо пре 39 минутајош 3 повезане