Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: Bitka za Ugledar - „Rusi su mi zauzeli kuću i držali vojnika zarobljenog u njoj"
BBC News 15.10.2024
Nakon što je Marina pobegla iz rođene kuće u Ugledaru, bila je šokirana kada je videla snimak ruskog vojnika kako joj pretura po stvarima. U njenom domu je bio zatočen ranjeni ukrajinski vojnik. Kad je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu, Marina… »
Rusija i Ukrajina: Bitka za Ugledar - „Rusi su mi zauzeli kuću i držali vojnika zarobljenog u njoj"
Južne vesti 15.10.2024
BBC na ruskom Kad je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu, Marina Perederi je pobegla iz njene kuće u Ugledaru. Posle dve i po godine borbi, ruske snage su nedavno zauzele čitav grad u istočnoj Ukrajini. Tokom duge bitke, ona nije očekivala da će videti… »
Radio 021 15.10.2024
Nakon što je Marina pobegla iz rođene kuće u Ugledaru, bila je šokirana kada je videla snimak ruskoj vojnika u njenoj kući kako joj pretura po stvarima. BBC na ruskom Kad je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu, Marina Perederi je pobegla iz njene kuće… »
Rusija i Ukrajina: Bitka za Ugledar – „Rusi su mi zauzeli kuću i držali vojnika zarobljenog u njoj“
Danas 15.10.2024
Kad je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu, Marina Perederi je pobegla iz njene kuće u Ugledaru. Posle dve i po godine borbi, ruske snage su nedavno zauzele čitav grad u istočnoj Ukrajini. Tokom duge bitke, ona nije očekivala da će videti snimke ruskog… »
Rusija i Ukrajina: Bitka za Ugledar – „Rusi su mi zauzeli kuću i držali vojnika zarobljenog u njoj“
Danas 15.10.2024
Kad je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu, Marina Perederi je pobegla iz njene kuće u Ugledaru. Posle dve i po godine borbi, ruske snage su nedavno zauzele čitav grad u istočnoj Ukrajini. Tokom duge bitke, ona nije očekivala da će videti snimke ruskog… »
Blic 15.10.2024
Rusija i Ukrajina: Bitka za Ugledar - "Rusi su mi zauzeli kuću i držali vojnika zarobljenog u njoj"
NIN 15.10.2024
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 55 minutajoš 63 povezane

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 10 minutajoš 53 povezane

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 8 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih