Povezane vesti
Zvezda pregazila Fenerbahče usred Istanbula: Sa 3-0 ide na vrh tabele Evrolige!
Mondo 15.10.2024
Crvena zvezda pobedila je Fenerbahče u Istanbulu. Crvena zvezda Meridianbet je nepobediva u Evroligi, posle tri kola ima tri pobede! Usred Istanbula je pobedila Fenerbahče - 76:57 (26:12, 12:19, 16:11, 22:15). Od prvog do poslednjeg minuta srpski tim… »
Hoće li Plavšić postati novi Bolomboj? Džoel tvrdi: "Podseća me na mene"
B92 15.10.2024
Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj je u razgovoru za "Meridian sport" najavio duel sa Fenerbahčeom. Svestan je Bolomboj da crveno-bele očekuje težak zadatak u Istanbulu. "To će definitivno biti prava bitka. Oni su zaista odličan tim. Imaju mnogo… »
"Zvezda je tim sa velikim ambicijama": Šarunas Jasikevičijus se oglasio pred duel sa crveno-belima u Evroligi
Večernje novosti 15.10.2024
CRVENA zvezda je Evroligu otvorila sa dve pobede, baš kao i naredni rival crveno-belih ekipa Fenerbahčea. O ovom meču govorio je trener kluba iz Istanbula Šarunas Jasikevičijus. FOTO: EPA Litvanski stručnjak se prisetio prošlosezonskog duela u… »
Bolomboj za SK: Slabo sam počeo sezonu, ali ušao sam u ritam
Sport klub 15.10.2024
Crvena zvezda u utorak igra utakmicu trećeg kola Evrolige protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Obe ekipe imaju učinak od dve pobede iz uvodna dva meča, a Džoel Bolomboj za Sport klub otkriva kako su se crveno-beli pripremali za meč u Istanbulu, ali i o… »
Sferopulos: Moramo da se držimo plana
Danas 14.10.2024
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da je za predstojeću utakmicu Evrolige protiv Fenerbahčea ključno da se njegova ekipa drži plana i da ostane skoncentrisana. „Imaju dve pobede, odličan su tim i imaju zaista sjajan… »
Vesti dana »
Zelenski: Pregovori sa Rusijom mogući samo ukoliko Ukrajina ne bude sama u njima
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Na ovaj dan sledeće sedmice očekuje nas vremenski rolerkoster! Temperatura drastično pada, a onda će se promene samo nizati: Kiša, sneg, olujni udari vetra
Kurir pre 5 satijoš 29 povezanih
Karadžić: RTV nije namerno prekinuo program, neki ljudi nisu bili skoncentrisani na svoj posao
Radio 021 pre 24 satajoš 21 povezana