Povezane vesti
Hrvatsku influenserku ujela ajkula na Maldivima! Ušla u vodu i osetila ugriz, sledila se od straha! Otkrila šok detalje (video)…
Kurir 15.10.2024
Elu Jerković, influenserku iz Hrvatske, ujela je ajkula na Maldivima. Influenserka je na društvenim mrežama objasnila šta se desilo. - Plivanje sa morskim psima mi je oduvek bila želja. Reč je o za ljude bezopasnoj vrsti, morskom psu “dadilji” koji inače… »
Hrvatsku influenserku ujela ajkula na Maldivima: Otkrila šok detalje: "Osetila sam ugriz na desnoj podlaktici, sledila sam se"
Blic 15.10.2024
Elu Jerković, popularnu influenserku iz Hrvatske ujela je ajkula na Maldivima. Ela je pojasnila ovaj događaj. - Plivanje sa morskim psima mi je oduvek bila želja. Reč je o za ljude bezopasnoj vrsti, morskom psu “dadilji” koji inače jede ribu", kaže Ela… »
Vesti dana »
Mađarski MOL kupuje deo NIS-a? Rusi računaju na Orbana da reši sankcije
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
"Možemo da uradimo nešto veliko" Nikola Milenković veruje u podvig Orlova na "Vembliju"
Kurir pre 42 minutajoš 31 povezana
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Bekerat: Pozdravljamo izbor osam osam članova Saveta REM-a, ključna implementacija
Euronews pre 2 satajoš 83 povezane
Štrajk glađu Dijane Hrke: 'Nije mi dobro, ali ostajem do kraja'
BBC News pre 53 minutajoš 20 povezanih