Повезане вести

ББЦ: Резање буџета Светског сервиса иде на руку руској и кинеској пропаганди

Јужне вести 15.10.2024
Гетти Имагес Светски сервис ББЦ-ја прошле године је покренуо радио програм за Газу Велика Британија се бори да се супротстави порасту „очигледне пропаганде" из земаља попут Русије и Кине због смањења буџета Светског сервиса… »

BBC News 15.10.2024
Генерални директор ББЦ-ја Тим Дејви упозорава на ширење руских и кинеских медија по свету услед смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја. Велика Британија се бори да се супротстави порасту „очигледне пропаганде" из земаља… »
ББЦ: Резање буџета Светског сервиса иде на руку пропагандистима из Москве и Пекинга

ББЦ: Резање буџета Светског сервиса иде на руку пропагандистима из Москве и Пекинга

Данас 15.10.2024
Велика Британија се бори да се супротстави порасту „очигледне пропаганде“ из земаља попут Русије и Кине због смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја, упозорио је Тим Дејви, генерални директор Британске радио-дифузна… »
Ббц: Резање буџета Светског сервиса иде на руку руској и кинеској пропаганди

Ббц: Резање буџета Светског сервиса иде на руку руској и кинеској пропаганди

Блиц 15.10.2024
Велика Британија се бори да се супротстави порасту „очигледне пропаганде" из земаља попут Русије и Кине због смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја, упозорио је Тим Дејви, генерални директор Британске радио-дифузна… »

НИН 15.10.2024
Велика Британија се бори да се супротстави порасту "очигледне пропаганде" из земаља попут Русије и Кине због смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја, упозорио је Тим Дејви, генерални директор Британске радио-дифузна… »

Радио 021 15.10.2024
Генерални директор ББЦ-ја Тим Дејви упозорава на ширење руских и кинеских медија по свету услед смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја. Гетти Имагес Светски сервис ББЦ-ја прошле године је покренуо радио програм за Газу Велика… »

Вести дана »