Повезане вести
ББЦ: Резање буџета Светског сервиса иде на руку руској и кинеској пропаганди
Јужне вести 15.10.2024
Гетти Имагес Светски сервис ББЦ-ја прошле године је покренуо радио програм за Газу Велика Британија се бори да се супротстави порасту „очигледне пропаганде" из земаља попут Русије и Кине због смањења буџета Светског сервиса… »
BBC News 15.10.2024
Генерални директор ББЦ-ја Тим Дејви упозорава на ширење руских и кинеских медија по свету услед смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја. Велика Британија се бори да се супротстави порасту „очигледне пропаганде" из земаља… »
ББЦ: Резање буџета Светског сервиса иде на руку пропагандистима из Москве и Пекинга
Данас 15.10.2024
Велика Британија се бори да се супротстави порасту „очигледне пропаганде“ из земаља попут Русије и Кине због смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја, упозорио је Тим Дејви, генерални директор Британске радио-дифузна… »
Ббц: Резање буџета Светског сервиса иде на руку руској и кинеској пропаганди
Блиц 15.10.2024
Велика Британија се бори да се супротстави порасту „очигледне пропаганде" из земаља попут Русије и Кине због смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја, упозорио је Тим Дејви, генерални директор Британске радио-дифузна… »
НИН 15.10.2024
Велика Британија се бори да се супротстави порасту "очигледне пропаганде" из земаља попут Русије и Кине због смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја, упозорио је Тим Дејви, генерални директор Британске радио-дифузна… »
ББЦ: Резање буџета Светског сервиса иде на руку пропагандистима из Москве и Пекинга
Радио 021 15.10.2024
Генерални директор ББЦ-ја Тим Дејви упозорава на ширење руских и кинеских медија по свету услед смањења буџета Светског сервиса ББЦ-ја. Гетти Имагес Светски сервис ББЦ-ја прошле године је покренуо радио програм за Газу Велика… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 27 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 21 минутајош 4 повезане