Povezane vesti
Tamara Vučić dobitnica priznanja Ličnost Loznice za ponos
Politika 15.10.2024
LOZNICA – Tamara Vučić, supruga predsednika Republike Srbije, dobitnica je nagrade "Ličnost Loznice za ponos". Ovo priznanje, koje nosi naziv "Dobrinka Biba Mirković", ustanovljeno sa ciljem promocije Lozničana koji su ostavili trag u oblasti kojom se… »
Priznanje „Ličnost Loznice za ponos “ ove godine dodeljeno Tamari Vučić
Danas 15.10.2024
Tamara Vučić, supruga predsednika Republike Srbije, dobitnica je nagrade „Ličnost Loznice za ponos“. Novčani deo nagrade uručila je za lečenje dečaka sa Daunovim sindromom iz Loznice. „Nagrade su čast i odgovornost. Nagrade su zapis o vašem radu i trudu… »
Tamara Vučić dobitnica priznanja "Ličnost Loznice za ponos"
Euronews 15.10.2024
Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić dobitnica je nagrade "Ličnost Loznice za ponos". Ovo priznanje, koje nosi naziv "Dobrinka Biba Mirković", ustanovljeno sa ciljem promocije Lozničana koji su ostavili trag u oblasti kojom se bave, Tamari… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 19 povezanih
Skupština danas o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Insajder pre 13 minutajoš 14 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, gužve i na Gostunu i Gradini: Radovi menjaju režim saobraćaja na više putnih pravaca
RINA pre 1 satjoš 14 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 18 minutajoš 17 povezanih