Povezane vesti

Stefan je vikao: "neću da skočim, ne znam da plivam!" Progovorila tetka dečaka koji se utopio u Malošištu - Drug ga nagovorio…

Stefan je vikao: "neću da skočim, ne znam da plivam!" Progovorila tetka dečaka koji se utopio u Malošištu - Drug ga nagovorio…

Kurir 15.10.2024
U kući gde je Stefan Z. (12) iz Malošišta kod Niša, koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova tetka… »
„Zar dete da gleda da joj se brat davi?“: Tetka Stefana (12) koji se utopio kod Niša tvrdi da ga je drug naterao da skoči u…

„Zar dete da gleda da joj se brat davi?“: Tetka Stefana (12) koji se utopio kod Niša tvrdi da ga je drug naterao da skoči u…

Nova 15.10.2024
: U kući gde je Stefan Z. (12), koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon jučerašnje tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova tetka, Ivana… »
"Neću da skočim, ne znam da plivam i strah me je": Tetka Stefana (12) koji se utopio kod Niša tvrdi da ga je drug naterao da…

"Neću da skočim, ne znam da plivam i strah me je": Tetka Stefana (12) koji se utopio kod Niša tvrdi da ga je drug naterao da…

Blic 15.10.2024
U kući gde je Stefan Z. (12), koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon jučerašnje tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova tetka, Ivana… »

Vesti dana »

Bivši rukometaš Vardara raznet bombom u centru Beograda

Bivši rukometaš Vardara raznet bombom u centru Beograda

Večernje novosti pre 31 minutajoš 29 povezanih
Umro je Halid Bešlić

Umro je Halid Bešlić

RTS pre 46 minutajoš 50 povezanih
Više od 5.000 domaćinstava bez struje

Više od 5.000 domaćinstava bez struje

Vesti online pre 2 satajoš 13 povezanih