Povezane vesti
Stefan je vikao: "neću da skočim, ne znam da plivam!" Progovorila tetka dečaka koji se utopio u Malošištu - Drug ga…
Kurir 15.10.2024
U kući gde je Stefan Z. (12) iz Malošišta kod Niša, koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova… »
„Zar dete da gleda da joj se brat davi?“: Tetka Stefana (12) koji se utopio kod Niša tvrdi da ga je drug naterao da skoči…
Nova 15.10.2024
: U kući gde je Stefan Z. (12), koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon jučerašnje tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova tetka… »
"Neću da skočim, ne znam da plivam i strah me je": Tetka Stefana (12) koji se utopio kod Niša tvrdi da ga je drug naterao da…
Blic 15.10.2024
U kući gde je Stefan Z. (12), koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon jučerašnje tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova tetka, Ivana… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana