Povezane vesti
Stefan je vikao: "neću da skočim, ne znam da plivam!" Progovorila tetka dečaka koji se utopio u Malošištu - Drug ga nagovorio…
Kurir 15.10.2024
U kući gde je Stefan Z. (12) iz Malošišta kod Niša, koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova tetka… »
„Zar dete da gleda da joj se brat davi?“: Tetka Stefana (12) koji se utopio kod Niša tvrdi da ga je drug naterao da skoči u…
Nova 15.10.2024
: U kući gde je Stefan Z. (12), koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon jučerašnje tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova tetka, Ivana… »
"Neću da skočim, ne znam da plivam i strah me je": Tetka Stefana (12) koji se utopio kod Niša tvrdi da ga je drug naterao da…
Blic 15.10.2024
U kući gde je Stefan Z. (12), koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon jučerašnje tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga. Stefanova tetka, Ivana… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor sedmorici uhapšenih u Užicu: Probili policijski kordon, pa pušteni na slobodu
Mondo pre 34 minutajoš 25 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade; Ispred škole policija i Hitna pomoć
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih

FPU: Dekanat nije samovoljno doneo odluku o nadoknadi nastave i ispita
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 13 povezanih

PU Novi Sad: Uhapšeno šest osoba zbog falsifikovanja isprava i pranja novca
RTV pre 1 satjoš 51 povezana