Повезане вести
Стефан је викао: "нећу да скочим, не знам да пливам!" Проговорила тетка дечака који се утопио у Малошишту - Друг га наговорио…
Курир 15.10.2024
У кући где је Стефан З. (12) из Малошишта код Ниша, који се утопио у Јужној Морави, живео са својом породицом влада мук. Његови најближи не могу да дођу себи након трагедије, а како тврде, тинејџер је скочио у воду на наговор… »
„Зар дете да гледа да јој се брат дави?“: Тетка Стефана (12) који се утопио код Ниша тврди да га је друг натерао да скочи у…
Нова 15.10.2024
: У кући где је Стефан З. (12), који се утопио у Јужној Морави, живео са својом породицом влада мук. Његови најближи не могу да дођу себи након јучерашње трагедије, а како тврде, тинејџер је скочио у воду на наговор друга… »
"Нећу да скочим, не знам да пливам и страх ме је": Тетка Стефана (12) који се утопио код Ниша тврди да га је друг натерао да…
Блиц 15.10.2024
У кући где је Стефан З. (12), који се утопио у Јужној Морави, живео са својом породицом влада мук. Његови најближи не могу да дођу себи након јучерашње трагедије, а како тврде, тинејџер је скочио у воду на наговор друга… »
Вести дана »

Временска прогноза за 17. септембар: Променљиво облачно, ујутру са кишом и локалним пљусковима
Мондо пре 1 сатјош 7 повезаних

Путин посетио војне вежбе "Запад 2025": "Циљ је увежбавање заштите Русије и Белорусије од сваке агресије" (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Готово без промене: Званични средњи курс данас је 117,1764 динара за евро
Курир пре 0 минутајош 2 повезане

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 51 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у Лондон: Следе сусрети са краљем и премијером Велике Британије
Курир пре 5 сатијош 2 повезане