Povezane vesti
"Uhvatila sam ga u prevari" Seka Aleksić o ovome godinama ćutala: Osetila sam, ali htela sam da vidim to crno na belo!
Kurir 15.10.2024
Pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je tada otkrila u… »
"Uhvatila sam ga u prevari": Seka Aleksić je o ovome godinama ćutala: "Primetila sam po njemu da se nešto dešava..."
Blic 15.10.2024
Poznata pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je tada… »
Uhvatila bivšeg dečka u prevari: Sekin dečko paralelno imao drugu vezu, evo kako ga je pevačica razotkrila
Mondo 15.10.2024
Pevačica otkrila detalje raskida. Pevačica Seka Aleksić, koja uživa u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, otkrila je u jednoj emisiji da ju je bivši partner varao. Pevačica je nepoznate detalje o svom privatnom životu i vezi koja se završila… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 202 povezane

Od ovog datuma Srbiji prete oluje sa grmljavinom, biće i grada! Detaljna prognoza za naredne dane
Telegraf pre 52 minutajoš 27 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 18 povezanih