Povezane vesti
"Uhvatila sam ga u prevari" Seka Aleksić o ovome godinama ćutala: Osetila sam, ali htela sam da vidim to crno na belo!
Kurir 15.10.2024
Pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je tada otkrila u… »
Uhvatila bivšeg dečka u prevari: Sekin dečko paralelno imao drugu vezu, evo kako ga je pevačica razotkrila
Mondo 15.10.2024
Pevačica otkrila detalje raskida. Pevačica Seka Aleksić, koja uživa u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, otkrila je u jednoj emisiji da ju je bivši partner varao. Pevačica je nepoznate detalje o svom privatnom životu i vezi koja se završila… »
Vesti dana »
Poslednji utorak 2025. godine u Novom Sadu: Evo šta vam donosi
Radio 021 pre 26 minutajoš 32 povezane
Prvi fer izbori na ulicama Srbije: Studenti za Danas otkrivaju kako je prošla akcija prikupljanja potpisa
Danas pre 3 satajoš 52 povezane
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 73 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Danas pre 4 satijoš 28 povezanih