Povezane vesti
"Uhvatila sam ga u prevari" Seka Aleksić o ovome godinama ćutala: Osetila sam, ali htela sam da vidim to crno na belo!
Kurir 15.10.2024
Pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je tada… »
"Uhvatila sam ga u prevari": Seka Aleksić je o ovome godinama ćutala: "Primetila sam po njemu da se nešto dešava..."
Blic 15.10.2024
Poznata pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je… »
Uhvatila bivšeg dečka u prevari: Sekin dečko paralelno imao drugu vezu, evo kako ga je pevačica razotkrila
Mondo 15.10.2024
Pevačica otkrila detalje raskida. Pevačica Seka Aleksić, koja uživa u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, otkrila je u jednoj emisiji da ju je bivši partner varao. Pevačica je nepoznate detalje o svom privatnom životu i vezi koja se… »
Vesti dana »
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih
Ne miri se sa porazom: Fjuri imao šta da kaže na konferenciji za medije
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 1 satjoš 1 povezana
Ministarka prosvete: Otišla sam da bih izbegla incident, bila sam šokirana tim primitivizmom
N1 Info pre 43 minutajoš 10 povezanih