Povezane vesti
Otvaranje policijskih stanica na severu KiM Više nije simbolična poruka Prištine! Barac: Cilj je stvaranje tenzične…
Kurir 15.10.2024
Saradnik Centra za društvenu stabilnost Srđan Barac ocenio je da sve veći broj policijskih stanica na severu KiM nije više samo simbolična poruka vlasti u Prištini, već očigledna želja da se na taj način ovlada i stvori dodatna tenzija u četiri… »
Baze na severu KiM služe za zastrašivanje Srba! Velebit: Aljbin Kurti nastavlja da podiže tenzije
Kurir 15.10.2024
Izvršni direktor Pupin inicijative Vuk Velebit izjavio je da je sve više policijskih stanica i baza na severu KiM rezultat destabilizujuće politike Aljbina Kurtija sa ciljem izazivanja novih tenzija i zastrašivanja Srba. "Ekstremistička, antizapadna… »
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 6 minutajoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 23 minutajoš 67 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

"Sporazum o mineralima između SAD i Ukrajine je puno ekonomsko partnerstvo"
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih