Повезане вести
Њу просио, а с другом чекао дете: Романа о вези с адвокатом из Грчке, испричала како се изборила са свим
Мондо 15.10.2024
Романа Панић својевремено је била у вези с адвокатом из Грчке, а једном приликом испричала је кроз шта је пролазила и како се изборила са целом ситуацијом. Романа је недавно, после три године, отворила душу и испричала до тада… »
Роману Панић запросио, а онда добио дете са нашом водитељком: Певачицина исповест о вези са богатим адвокатом са Кипра
Нова 15.10.2024
: Романа Панић стекла је велику популарност почетком двехиљадитих са неколико поп хитова, а ни њен љубавни живот није прошао незапажено. Романа и у петој деценији живота важи за једну од најзгоднијих певачица, а упркос томе… »
Њу просио, а дете чекао с другом! Романина исповест о вези са богатим адвокатом из Грчке: То нисам била ја, као лутка да сам…
Курир 15.10.2024
Романа Панић била је својевремено у вези са једним кипарским адвокатом који ју је запросио, а о њиховом раскиду брујала је јавност. Романа Панић сазнала је накнадно да је њен партнер у тренутку када је просио добио дете са… »
"Нисам га осудила због тога чиме се бави, била сам му подршка": Романа Панић због дечка завршила у затвору: "Урадићу све због…
Блиц 15.10.2024
Певачица Романа Панић била је својевремено у вези са једним кипарским адвокатом који ју је запросио, а о њиховом раскиду брујала је јавност. Романа Панић сазнала је накнадно да је њен партнер у тренутку када је просио добио… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата - какав је поступак
РТС пре 20 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 30 минутајош 14 повезаних
Ау, ау, ау! Протрљајте очи пре него што погледате шта је урадио Никола Јокић! Тренутак непажње противника је био довољан да их сурово казни (видео)
Курир пре 10 минутајош 16 повезаних
(Видео) Небо изнад Камбоџе гори након провокација, Тајланд извео ваздушни напад
Дневник пре 10 минутајош 9 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних