Повезане вести

Њу просио, а с другом чекао дете: Романа о вези с адвокатом из Грчке, испричала како се изборила са свим

Њу просио, а с другом чекао дете: Романа о вези с адвокатом из Грчке, испричала како се изборила са свим

Мондо 15.10.2024
Романа Панић својевремено је била у вези с адвокатом из Грчке, а једном приликом испричала је кроз шта је пролазила и како се изборила са целом ситуацијом. Романа је недавно, после три године, отворила душу и испричала до тада… »
Роману Панић запросио, а онда добио дете са нашом водитељком: Певачицина исповест о вези са богатим адвокатом са Кипра

Роману Панић запросио, а онда добио дете са нашом водитељком: Певачицина исповест о вези са богатим адвокатом са Кипра

Нова 15.10.2024
: Романа Панић стекла је велику популарност почетком двехиљадитих са неколико поп хитова, а ни њен љубавни живот није прошао незапажено. Романа и у петој деценији живота важи за једну од најзгоднијих певачица, а упркос томе… »
Њу просио, а дете чекао с другом! Романина исповест о вези са богатим адвокатом из Грчке: То нисам била ја, као лутка да сам…

Њу просио, а дете чекао с другом! Романина исповест о вези са богатим адвокатом из Грчке: То нисам била ја, као лутка да сам…

Курир 15.10.2024
Романа Панић била је својевремено у вези са једним кипарским адвокатом који ју је запросио, а о њиховом раскиду брујала је јавност. Романа Панић сазнала је накнадно да је њен партнер у тренутку када је просио добио дете са… »
"Нисам га осудила због тога чиме се бави, била сам му подршка": Романа Панић због дечка завршила у затвору: "Урадићу све због…

"Нисам га осудила због тога чиме се бави, била сам му подршка": Романа Панић због дечка завршила у затвору: "Урадићу све због…

Блиц 15.10.2024
Певачица Романа Панић била је својевремено у вези са једним кипарским адвокатом који ју је запросио, а о њиховом раскиду брујала је јавност. Романа Панић сазнала је накнадно да је њен партнер у тренутку када је просио добио… »

Вести дана »