Povezane vesti
Nju prosio, a s drugom čekao dete: Romana o vezi s advokatom iz Grčke, ispričala kako se izborila sa svim
Mondo 15.10.2024
Romana Panić svojevremeno je bila u vezi s advokatom iz Grčke, a jednom prilikom ispričala je kroz šta je prolazila i kako se izborila sa celom situacijom. Romana je nedavno, posle tri godine, otvorila dušu i ispričala do tada nepoznate detalje o… »
Romanu Panić zaprosio, a onda dobio dete sa našom voditeljkom: Pevačicina ispovest o vezi sa bogatim advokatom sa Kipra
Nova 15.10.2024
: Romana Panić stekla je veliku popularnost početkom dvehiljaditih sa nekoliko pop hitova, a ni njen ljubavni život nije prošao nezapaženo. Romana i u petoj deceniji života važi za jednu od najzgodnijih pevačica, a uprkos tome što su mnogi… »
Nju prosio, a dete čekao s drugom! Romanina ispovest o vezi sa bogatim advokatom iz Grčke: To nisam bila ja, kao lutka da sam…
Kurir 15.10.2024
Romana Panić bila je svojevremeno u vezi sa jednim kiparskim advokatom koji ju je zaprosio, a o njihovom raskidu brujala je javnost. Romana Panić saznala je naknadno da je njen partner u trenutku kada je prosio dobio dete sa drugom ženom. O svojim… »
"Nisam ga osudila zbog toga čime se bavi, bila sam mu podrška": Romana Panić zbog dečka završila u zatvoru: "Uradiću sve…
Blic 15.10.2024
Pevačica Romana Panić bila je svojevremeno u vezi sa jednim kiparskim advokatom koji ju je zaprosio, a o njihovom raskidu brujala je javnost. Romana Panić saznala je naknadno da je njen partner u trenutku kada je prosio dobio dete sa drugom ženom. O… »
Vesti dana »
I Šurlan iz pritvora prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici: Ima više zdravstvenih tegoba
Radio 021 pre 4 satijoš 84 povezane
Direktor JGSP "Novi Sad" uhapšen kao pripadnik "balkanskog kartela"
NIN pre 29 minutajoš 83 povezane
Henes pohvalno o Zvezdi: "Razumem zašto su bez bodova, tabela nas neće zavarati!"
Sportske.net pre 1 satjoš 39 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael prihvatio prekid vatre sa Hezbolahom; IDF nastavlja sa napadima na Gazu – poginulo 11 civila
RTV pre 29 minutajoš 35 povezanih
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 3 satajoš 35 povezanih