Povezane vesti
Bošnjacima se uskraćuju prava na adekvatnu zastupljenost u državni organima
Sandžak haber 15.10.2024
Bošnjačko nacionalno vijeće kao najviše predstavničko tijelo Bošnjaka u Sandžaku i Republici Srbiji smatra antiustavnom i protivzakonitom odluku Visokog savjeta sudstva da se na konkursu za prijem sudija u Prekršajni sud u Novom Pazaru ne primi ni jedan… »
BNV: Poništiti izbor sudija Prekršajnog suda
Radio sto plus 15.10.2024
Iz tog nacionalnog saveta su ocenili da odluka Visokog saveta sudstva da nijedan od osam kandidata bošnjačke nacionalnosti, iako sa maksimalnim ocenama, ne bude izabran za sudiju predstavlja “nastavak diskriminacije i odstranjivanja Bošnjaka iz sistema… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Ovi detalji tragedije u Švajcarskoj su i dalje misterija: Desetine mrtvih, među nestalima i Srbin Stefan: Šta sve znamo o stravičnom požaru u novogodišnjoj noći (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 59 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 2 satajoš 90 povezanih
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 22 povezane