Повезане вести

"Елоне, врати покрадено" Познати режисер оптужио Маска за плагијат

"Елоне, врати покрадено" Познати режисер оптужио Маска за плагијат

Курир 15.10.2024
Пројас је на друштвеној мрежи КС директно прозвао Муска, оптужујући га за плагирање визуелног стила његовог филма. "Елоне, могу ли добити назад своје дизајне?", написао је Пројас, који је познат и по филмовима као што су "Врана"… »
Да ли је фирма Илона Маска ископирала дизајн из филма Ја, робот

Радио 021 15.10.2024
Алекс Пројас, редитељ чувеног филма из 2004. године, тврди да нове машине које производи Тесла неодољиво подсећају на роботе из његовог остварења. Тесла Инц/Хандоут виа РЕУТЕРС Алекс Пројас, редитељ научно-фантастичног филма… »

Блиц 15.10.2024
Алекс Пројас, редитељ научно-фантастичног филма Ја, робот из 2004. године, оптужио је милијардера Илона Маска да је прекопирао дизајн машина са људским ликом и возила којима не управља човек управо из његовог остварења. Маск… »

Јужне вести 15.10.2024
Тесла Инц/Хандоут виа РЕУТЕРС Алекс Пројас, редитељ научно-фантастичног филма Ја, робот из 2004. године, оптужио је милијардера Илона Маска да је прекопирао дизајн машина са људским ликом и возила којима не управља човек… »
"Илоне, могу ли добити назад своје дизајне?": Редитељ филма "и, Робот" прозива Маска на друштвеним мрежама

"Илоне, могу ли добити назад своје дизајне?": Редитељ филма "и, Робот" прозива Маска на друштвеним мрежама

Телеграф 15.10.2024
Препоручујемо. Након што је Илон Маск представио дугоочекивани роботакси (Циберцаб) и самовозећи Робован, корисници друштвених мрежа брзо су уочили сличности између футуристичког дизајна ових производа и оног из култног филма "И… »

BBC News 15.10.2024
Алекс Пројас, редитељ чувеног филма из 2004. године, тврди да нове машине које производи Тесла неодољиво подсећају на роботе из његовог остварења. Алекс Пројас, редитељ научно-фантастичног филма Ја, робот из 2004. године… »
Да ли је фирма Илона Маска ископирала јунака филма Ја, робот

Данас 15.10.2024
Алекс Пројас, редитељ научно-фантастичног филма Ја, робот из 2004. године, оптужио је милијардера Илона Маска да је прекопирао дизајн машина са људским ликом и возила којима не управља човек управо из његовог остварења. Маск… »

НИН 15.10.2024

Вести дана »