Povezane vesti
"Elone, vrati pokradeno" Poznati režiser optužio Maska za plagijat
Kurir 15.10.2024
Projas je na društvenoj mreži X direktno prozvao Muska, optužujući ga za plagiranje vizuelnog stila njegovog filma. "Elone, mogu li dobiti nazad svoje dizajne?", napisao je Projas, koji je poznat i po filmovima kao što su "Vrana" iz 1994. godine… »
Da li je firma Ilona Maska iskopirala dizajn iz filma Ja, robot
Radio 021 15.10.2024
Aleks Projas, reditelj čuvenog filma iz 2004. godine, tvrdi da nove mašine koje proizvodi Tesla neodoljivo podsećaju na robote iz njegovog ostvarenja. Tesla Inc/Handout via REUTERS Aleks Projas, reditelj naučno-fantastičnog filma Ja, robot iz 2004… »
Blic 15.10.2024
Aleks Projas, reditelj naučno-fantastičnog filma Ja, robot iz 2004. godine, optužio je milijardera Ilona Maska da je prekopirao dizajn mašina sa ljudskim likom i vozila kojima ne upravlja čovek upravo iz njegovog ostvarenja. Mask je prethodne nedelje… »
Južne vesti 15.10.2024
Tesla Inc/Handout via REUTERS Aleks Projas, reditelj naučno-fantastičnog filma Ja, robot iz 2004. godine, optužio je milijardera Ilona Maska da je prekopirao dizajn mašina sa ljudskim likom i vozila kojima ne upravlja čovek upravo iz njegovog… »
"Ilone, mogu li dobiti nazad svoje dizajne?": Reditelj filma "i, Robot" proziva Maska na društvenim mrežama
Telegraf 15.10.2024
Preporučujemo. Nakon što je Ilon Mask predstavio dugoočekivani robotaksi (Cybercab) i samovozeći Robovan, korisnici društvenih mreža brzo su uočili sličnosti između futurističkog dizajna ovih proizvoda i onog iz kultnog filma "I, Robot" iz 2004… »
BBC News 15.10.2024
Aleks Projas, reditelj čuvenog filma iz 2004. godine, tvrdi da nove mašine koje proizvodi Tesla neodoljivo podsećaju na robote iz njegovog ostvarenja. Aleks Projas, reditelj naučno-fantastičnog filma Ja, robot iz 2004. godine, optužio je milijardera… »
Da li je firma Ilona Maska iskopirala junaka filma Ja, robot
Danas 15.10.2024
Aleks Projas, reditelj naučno-fantastičnog filma Ja, robot iz 2004. godine, optužio je milijardera Ilona Maska da je prekopirao dizajn mašina sa ljudskim likom i vozila kojima ne upravlja čovek upravo iz njegovog ostvarenja. Mask je prethodne nedelje… »
Da li je firma Ilona Maska iskopirala junaka filma Ja, robot
NIN 15.10.2024
Vesti dana »
Motornom testerom odsekao glavu majci, bacio je u komšijino dvorište, pa unakazio telo! Čovek zatekao ispred kuće horor i odmah pozvao policiju!
Kurir pre 11 minutajoš 37 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih
Parandilović: Smena direktora tehnike RTV-a je pokušaj prebacivanja krivice za tragediju
Danas pre 3 satajoš 20 povezanih
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 2 satajoš 25 povezanih