Povezane vesti
"Sin me nije posetio za 4 meseca bolesti!" Bolno priznanje Vedrane Rudan mnoge će slomiti:"To moje dete..."
Kurir 15.10.2024
Mesecima unazad Vedrana Rudan se retko oglašava jer svakodnevno vodi bitku protiv raka, ali ipak je odlučila da otkrije sa kakvom agonijom se suočava, pa se u svojoj kolumni požalila da joj podrška najmilijih izostaje, te da je sin nije nijednom… »
„Moje dete za četiri meseca moje bolesti ne može da nađe vremena da me poseti“: Vedrana Rudan otkrila kroz šta prolazi
Nova 15.10.2024
: Književnica Vedrana Rudan bori se sa karcinomom. Vedrana Rudan je o svojoj borbi otvoreno govorila, a sada je u svojoj novoj kolumni istakla da je njen sin nije posetio nijednom za sve ovo vreme. „Kad imate rak, samo vam se on mota po glavi. Znam… »
"Za 4 meseca bolesti, sin nije odvojio vreme da me poseti": Bolna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom
Telegraf 15.10.2024
Preporučujemo. Hrvatska književnica Vedrana Rudan nedavno je otkrila da boluje od raka, nakon čega je operisana. Pisanje je pauzirala, kako bi se u potpunosti posvetila lečenju. U ovim teškim trenucima, kako je istakla, podrška njenih najmilijih… »
“Nije me posetio za četiri meseca moje bolesti!” Vedrana Rudan vodi bitku s opakom pošasti
Vesti online 15.10.2024
Književnica Vedrana Rudan suočava se sa teškom bolešću -karcinomom, o čemu je svojevremeno i obavestila javnost. Ona ističe da joj u ovom trenutku najviše nedostaje podrška najmilijih, te da je sin nije obišao već četiri meseca. – Kad imate… »
Vedrana Rudan o teškoj borbi sa rakom: To moje dete me nije posetilo četiri meseca!
Svet plus 15.10.2024
Hrvatska književnica Vedrana Rudan nedavno je podelila da se suočava sa borbom protiv karcinoma, usmerivši se na proces lečenja. Kroz svoj blog, ona deli iskrene misli i osećanja, pružajući čitaocima uvid u izazove i nadanja koja donosi ova teška… »
"To moje dete me nije posetilo za 4 meseca moje bolesti": Vedrana Rudan otkrila kroz šta sve prolazi tokom borbe sa rakom…
Blic 15.10.2024
Hrvatska književnica Vedrana Rudan, otkrila je da se bori sa karcinomom i da se posvetila lečenju. Vedrana je ispričala da joj podrška najmilijih izostaje, te da je sin nije nijednom posetio za 4 meseca. - Kad imate rak, samo vam se on mota po glavi… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izraelskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 1 satjoš 54 povezane
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a - koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih
Uživo Rusi se spremaju za veliki napad; Alarm za Ukrajince: Počinje osveta?
B92 pre 39 minutajoš 38 povezanih