Povezane vesti
„Moje dete za četiri meseca moje bolesti ne može da nađe vremena da me poseti“: Vedrana Rudan otkrila kroz šta prolazi
Nova 15.10.2024
: Književnica Vedrana Rudan bori se sa karcinomom. Vedrana Rudan je o svojoj borbi otvoreno govorila, a sada je u svojoj novoj kolumni istakla da je njen sin nije posetio nijednom za sve ovo vreme. „Kad imate rak, samo vam se on mota po glavi. Znam… »
"Za 4 meseca bolesti, sin nije odvojio vreme da me poseti": Bolna ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom
Telegraf 15.10.2024
Preporučujemo. Hrvatska književnica Vedrana Rudan nedavno je otkrila da boluje od raka, nakon čega je operisana. Pisanje je pauzirala, kako bi se u potpunosti posvetila lečenju. U ovim teškim trenucima, kako je istakla, podrška njenih najmilijih… »
“Nije me posetio za četiri meseca moje bolesti!” Vedrana Rudan vodi bitku s opakom pošasti
Vesti online 15.10.2024
Književnica Vedrana Rudan suočava se sa teškom bolešću -karcinomom, o čemu je svojevremeno i obavestila javnost. Ona ističe da joj u ovom trenutku najviše nedostaje podrška najmilijih, te da je sin nije obišao već četiri meseca. – Kad imate rak, samo vam… »
Vesti dana »
RHMZ najavio hladna jutra i tople dane: Evo kakvo nas vreme čeka do 8. oktobra
NIN pre 46 minutajoš 28 povezanih
Danas ističe nekoliko ključnih rokova: NIS čeka OFAC, MOL i gas
Bloomberg Adria pre 46 minutajoš 26 povezanih
Srbiji produžen gasni aranžman sa Rusijom do kraja godine pod istim uslovima
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 19 povezanih
Moskva upozorava na rizik direktnog sukoba zbog Kalinjingrada; NATO tvrdi da ne preti Rusiji
RTS pre 20 minutajoš 21 povezana