Povezane vesti
Bivši pevač miligrama doživeo udes: Zakucao se u kamion
Večernje novosti 15.10.2024
TOKOM jučerašnjeg dana, pevač Adi Šoše doživeo je saobraćajnu nezgodu u kojoj je udario u kamion, pri čemu je njegov automobil oštećen. Foto: ATA images/F. S, Novosti/Z. Jovanović Adi se oglasio i potvrdio da je sve u redu, naglasivši da nije pretrpeo… »
Naš pevač imao saobraćajku: Nakon što je svojim vozilom udario u kamion, oglasio se i otkrio kako se oseća
Nova 15.10.2024
: Pevač Adi Šoiše doživeo je saobraćajnu nezgodu. Adi Šoše juče se svojim vozilom zakucao u kamion, a potom se oglasio i otkrio kako se oseća. „Ja se ne snalazim u gužvama, pa mi se desio peh, ali sada je sve u najboljem redu“, rekao je on za Pink.rs. A… »
Pevač imao saobraćajku: Zakucao se u kamion, oglasio se i otkrio kako se oseća
Blic 15.10.2024
Pevač Adi Šoiše doživeo je saobraćajnu nezgodu. Naime, on se juče zakucao u kamion, a pevač se oglasio i potvrdio da se dobro oseća. Adi je naglasio da nije pretrpeo povrede, te njegovi obožavaoci mogu da odahnu. - Ja se ne snalazim u gužvama, pa mi se… »
Pevač doživeo udes, udario u kamion: Njegov automobil skroz oštećen, evo da li je povređen
Kurir 15.10.2024
Pevač Adi Šoše, koji je nedavno najavio dva koncerta u MTS Dvorani, suočio se s nepredviđenom situacijom. Tokom jučerašnjeg dana, pevač je doživeo saobraćajnu nezgodu u kojoj je udario u kamion, pri čemu je njegov automobil oštećen. Adi se oglasio i… »
Pevač imao saobraćajnu nezgodu uoči koncerata u Beogradu
B92 15.10.2024
Pevač Adi Šoše doživeo je saobraćajnu nezgodu, udario je u kamion i oštetio automobil. Adi se oglasio i potvrdio da je sve u redu, naglasivši da nije pretrpeo povrede, te njegovi obožavaoci mogu da odahnu. "Ja se ne snalazim u gužvama, pa mi se desio… »
Pevač udario u kamion: Najavio koncerte u Beogradu, pa doživeo saobraćajku, evo da li je povređen
Mondo 15.10.2024
Pevač Adi Šoše doživeo je saobraćajnu nesreću kada je kolima udario u kamion. Adi Šoše, koji je nedavno najavio dva koncerta u MTS Dvorani u Beogradu, suočio se s nepredviđenom situacijom. Pevač je doživeo saobraćajnu nezgodu u kojoj je udario u kamion… »
Naš pevač doživeo udes: Zakucao se u kamion
Telegraf 15.10.2024
Preporučujemo. Pevač Adi Šoše, koji je nedavno najavio dva koncerta u MTS Dvorani, suočio se s nepredviđenom situacijom. Tokom jučerašnjeg dana, pevač je doživeo saobraćajnu nezgodu u kojoj je udario u kamion, pri čemu je njegov automobil oštećen. Adi se… »
Vesti dana »

MUP: Intenzivno se traga za tri osobe osumnjičene za ubistvo u Višnjičkoj banji
Vreme pre 43 minutajoš 27 povezanih

Arsenal rutinski sa Vest Hemom, Šeško konačno strelac na "Old Trafordu"
RTS pre 59 minutajoš 32 povezane

Stranka Babiša ANO ubedljivo vodi na parlamentarnim izborima u Češkoj
Sputnik pre 24 minutajoš 22 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski zvaničnik: Taoci bi mogli biti oslobođeni u roku od nekoliko dana
Euronews pre 3 satajoš 44 povezane

Naftna industrija Srbije podnela novi zahtev za odlaganje primene američkih sankcija
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 29 povezanih