Povezane vesti
Hezbolah poručuje Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
Danas 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je danas Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. „Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa… »
Zamenik šefa Hezbolaha poručio Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
NIN 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. "Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa defanzivne… »
Novi magazin 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je danas Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. "Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa… »
N1 Info 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. „Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa defanzivne… »
Vesti dana »

SAZNAJEMO Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću, opozicija tvrdi: SNS već na terenu nudi glasačima „sve što hoće“
Nova pre 1 satjoš 4 povezane

Redovan gost na režimskim medijima, osnivač paravojne formacije: Ko je Dragoslav Bokan, novi predsednik UO Narodnog pozorišta?
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Meseci prolaze od tragedije, sud i tužilaštvo u "prepirci": Šta se dešava u slučaju "nadstrešnica"?
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana

Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu u blizini mesta Luštica
Sportski žurnal pre 0 minutajoš 16 povezanih