Povezane vesti
Hezbolah poručuje Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
Danas 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je danas Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. „Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa… »
Zamenik šefa Hezbolaha poručio Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
NIN 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. "Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa defanzivne… »
Zamenik šefa Hezbolaha poručio Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
N1 Info 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. „Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa defanzivne… »
Vesti dana »
VRAĆA SE SUNCE I TEMPERATURA IDE DO 26 STEPENI: Evo kakvo vreme čeka Srbiju danas i narednih dana
Glas juga pre 1 satjoš 15 povezanih
Vildoza oduševljen Karlikom: „Zabavno je gledati ga, čast je igrati sa njim!“
Hot sport pre 3 minutajoš 37 povezanih
Rakić (EMS): Prenosni sistem spreman za zimu, pad temperature smanjio potrošnju struje
Insajder pre 8 minutajoš 5 povezanih
Srušio se avion u DR Kongu: Poginulo 14 putnika, među njima šef vojnog suda i glavni revizor oružanih snaga
Insajder pre 48 minutajoš 2 povezane