Povezane vesti
Hezbolah poručuje Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
Danas 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je danas Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. „Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa… »
Zamenik šefa Hezbolaha poručio Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
NIN 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. "Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa defanzivne… »
Zamenik šefa Hezbolaha poručio Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
N1 Info 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. „Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa defanzivne… »
Vesti dana »
Pogledajte šta je LeBron uradio Jokiću - zbog njegovog poteza "gore" mreže! Trener Denvera zatražio čelendž, Džejms odmah prišao Nikoli i... (video)
Kurir pre 45 minutajoš 28 povezanih
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Glavna tema "Mrdićevi zakoni"
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih
Čestitke pristižu sa svih strana! Mini i Kasperu na veridbi među prvima čestitala poznata pevačica: "Srećno..."
Telegraf pre 54 minutajoš 11 povezanih