Povezane vesti
Hezbolah poručuje Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
Danas 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je danas Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. „Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa… »
Zamenik šefa Hezbolaha poručio Izraelu da je prekid vatre jedino rešenje
NIN 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. "Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa… »
Novi magazin 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je danas Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. "Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa… »
N1 Info 15.10.2024
Zamenik šefa libanskog Hezbolaha Naim Kasem upozorio je Izrael da je jedino rešenje za trenutni rat prekid vatre, tvrdeći da ta proiranska organizacija neće biti poražena. „Pošto je izraelski neprijatelj ciljao ceo Liban mi imamo pravo, sa… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 6 satijoš 35 povezanih
Gašić iz Unije sindikata prosvetnih radnika: Ne plašimo se pretnji premijera, već tražimo ispunjenje dogovora
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih