Povezane vesti

Vulin odgovorio predsedniku DPS-a: Raduje me što se Živković, bez obzira šta govorio, obraća na srpskom jeziku da ga mi…

Vulin odgovorio predsedniku DPS-a: Raduje me što se Živković, bez obzira šta govorio, obraća na srpskom jeziku da ga mi…

Kurir 15.10.2024
Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin povodom izjave predsednika DPS-a Danijela Živkovića o rezultatima popisa u Crnoj Gori da "etnički inženjering nije uspeo". "Nakon popisa sprovedenog brže od kineskog, sa nešto manjim brojem… »
Glišić odgovorio na provokacije Živkovića iz Crne Gore: Jedini inžinjering koji ti ide od ruke je inžinjering kriminala i…

Glišić odgovorio na provokacije Živkovića iz Crne Gore: Jedini inžinjering koji ti ide od ruke je inžinjering kriminala i…

Kurir 15.10.2024
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić reagovao je na izjavu predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS) Danijela Živkovića. Živković je, posle današnjeg objavljivanja rezultata popisa u Crnoj Gori, rekao da "etnički inženjering… »
Glišić poručio Živkoviću: Inžinjering ti nije uspeo! Nisi uspeo Srbima ukinuti pravo na život, veru...

Glišić poručio Živkoviću: Inžinjering ti nije uspeo! Nisi uspeo Srbima ukinuti pravo na život, veru...

B92 15.10.2024
Povodom izjave Danijela Živkovića, lidera DPS-a, povodom popisa u Crnoj Gori da 'etnički inžinjering nije uspeo', reagovao je Darko Glisić predsednik Izvršnog odbora SNS. "Živkoviću, inžinjering ti nije uspeo! Mislio si da ćeš Srbima ukinuti… »

Vesti dana »