Povezane vesti

Bilo je lepo i turbulentno: Milica Todorović za "Novosti" o "životnoj" pesmi, trajanju, usponima i padovima (foto/video)

Bilo je lepo i turbulentno: Milica Todorović za "Novosti" o "životnoj" pesmi, trajanju, usponima i padovima (foto/video)

Večernje novosti 15.10.2024
MUZIČKA ZVEZDA Milica Todorović nedavno je, uoči rođendana, objavila novu pesmu "33". Foto: Novosti Milica se jedno vreme povukla iz javnost, a sada je otkrila i zbog čega. Foto: Novosti - Danas se emocije baš mešaju, već sam plakala… »
(Video): "Mnogi koriste opijate kako bi opstali u ovom poslu, pretvaraju se": Milica Todorović otvorila dušu o najtežim…

(Video): "Mnogi koriste opijate kako bi opstali u ovom poslu, pretvaraju se": Milica Todorović otvorila dušu o najtežim…

Blic 15.10.2024
Pevačica Milica Todorović danas se na promociji svoje nove pesme progovorila o bivšem dečku Petru Strugaru i otkrila da joj nije čestitao na novom uspehu. Milica Todorović se jedno vreme povukla iz javnost, a sada je otkrila i zbog čega. - Danas se… »
"Bilo je dosta padova, ni do čega mi nije bilo" Emotivno priznanje Milice Todorović: Otkrila detalje teške borbe sa samom…

"Bilo je dosta padova, ni do čega mi nije bilo" Emotivno priznanje Milice Todorović: Otkrila detalje teške borbe sa samom…

Kurir 15.10.2024
Milica Todorović nakon ṣ̌to je objavila pesmu pod nazivom "33", organizovala je druženje sa medijima, a ekipa Kurira naṣ̌la se na licu gde smo razgovarali sa pevačicom. Milica se pojavila u belom kompletu koji je sve oduṣ̌evio, ali i sa novom… »

Vesti dana »