Повезане вести

Било је лепо и турбулентно: Милица Тодоровић за "Новости" о "животној" песми, трајању, успонима и падовима (фото/видео)

Било је лепо и турбулентно: Милица Тодоровић за "Новости" о "животној" песми, трајању, успонима и падовима (фото/видео)

Вечерње новости 15.10.2024
МУЗИЧКА ЗВЕЗДА Милица Тодоровић недавно је, уочи рођендана, објавила нову песму "33". Фото: Новости Милица се једно време повукла из јавност, а сада је открила и због чега. Фото: Новости - Данас се емоције баш мешају, већ сам… »
(Видео): "Многи користе опијате како би опстали у овом послу, претварају се": Милица Тодоровић отворила душу о најтежим…

(Видео): "Многи користе опијате како би опстали у овом послу, претварају се": Милица Тодоровић отворила душу о најтежим…

Блиц 15.10.2024
Певачица Милица Тодоровић данас се на промоцији своје нове песме проговорила о бившем дечку Петру Стругару и открила да јој није честитао на новом успеху. Милица Тодоровић се једно време повукла из јавност, а сада је открила и… »
"Било је доста падова, ни до чега ми није било" Емотивно признање Милице Тодоровић: Открила детаље тешке борбе са самом собом…

"Било је доста падова, ни до чега ми није било" Емотивно признање Милице Тодоровић: Открила детаље тешке борбе са самом собом…

Курир 15.10.2024
Милица Тодоровић након ш̣то је објавила песму под називом "33", организовала је дружење са медијима, а екипа Курира наш̣ла се на лицу где смо разговарали са певачицом. Милица се појавила у белом комплету који је све одуш̣евио… »

Вести дана »