Povezane vesti
Istraživanje: Rezultati novog plana lečenja kancera grlića materice zadovoljavajući
N1 Info 15.10.2024
Proces je testiran kod pacijenata tokom perioda od 10 godina i uključuje kratku hemoterapiju pre hemoradijacije. Lekari pozdravljaju „izvanredan“ novi režim lečenja kancer grlića materice koji smanjuje rizik od umiranja za 40 odsto, što je… »
Novi tretman lečenja raka grlića materice smanjuje rizik od smrtnog ishoda za 40 posto
Nedeljnik 15.10.2024
Naučnici su predstavili novi tretman za rak grlića materice, koji smanjuje rizik od smrti za čak 40%, čineći ga najvećim napretkom u borbi protiv ove bolesti u poslednjih 25 godina. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, rak grlića… »
Vesti dana »
Sjajna partija Vučevića nedovoljna Bulsima - Hjustonu šuterski obračun protiv Klivlenda VIDEO
B92 pre 48 minutajoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 13 minutajoš 7 povezanih
Očekuje nas do 20 stepeni, a onda zima uzvraća udarac! Najnovija prognoza RHMZ: "Winter killer" je doneo proleće u januaru, a evo kada se vraćaju ledeni dani
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Šta kaže Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija i podrivaju vladavinu prava
Danas pre 24 minutajoš 5 povezanih