Povezane vesti

Tamara Milutinović se hitno oglasila: "Dužna sam da vas obavestim o velikoj neprijatnosti", iznela sve detalje: "Ugovor sam…

Tamara Milutinović se hitno oglasila: "Dužna sam da vas obavestim o velikoj neprijatnosti", iznela sve detalje: "Ugovor sam…

Blic 15.10.2024
Turbo-folk pevačica Tamara Milutinović oglasila se na društvenim mrežama povodom novonastale situacije, koju je odlučila da podeli sa svima. Ona je na svom Instagramu objavila sve detalje. - Dragi moji, dužna sam da vas obavestim o tome da je došlo… »
Tamara Milutinović prevarena za doček nove godine! Hitno se obratila javnosti: "Organizator je sam odlučio da..."

Tamara Milutinović prevarena za doček nove godine! Hitno se obratila javnosti: "Organizator je sam odlučio da..."

Kurir 15.10.2024
Mlada pevačica Tamara Milutinović doživela je veliku neprijatnost, zbog čega se hitno obratila javnosti putem svog Instagram profila. Tamara je otkrila da otkazuje svoj Novogodišnji nastup nakon što je, kako je istakla, prevarena od strane… »
Prevarena za doček Nove godine: Srpska pevačica otkrila šta joj je organizator uradio i koja je njena odluka

Prevarena za doček Nove godine: Srpska pevačica otkrila šta joj je organizator uradio i koja je njena odluka

Mondo 15.10.2024
Tamara Milutinović oglasila se na društvenim mrežama povodom svog nastupa koji je bio zakazan da doček Nove 2025. godine. Doček Nove godine polako se bliži, a o novogodišnjim nastupima se već uveliko priča. Tako su otkriveni honorari koji su… »
"Za sve sam saznala pre 5 dana" Tamara Milutinović u šoku, za Kurir otkrila detalje prevare oko nastupa zbog koje je povukla…

"Za sve sam saznala pre 5 dana" Tamara Milutinović u šoku, za Kurir otkrila detalje prevare oko nastupa zbog koje je povukla…

Kurir 15.10.2024
Poznata pevačica Tamara Milutinović iznenadila je pratioce kada se hitno oglasila na Instagramu zbog velike neprijatnosti koju je doživela. Tamara je otkrila da otkazuje svoj novogodišnji nastup nakon što je, kako je istakla, prevarena. Ugovor je… »

Vesti dana »