Povezane vesti
Kineska kompanija najizvesniji izvođač radova druge deonice auto-puta u Crnoj Gori
Biznis.rs 16.10.2024
Na tender se prijavile firme i iz Turske i Azerbejdžana. Na tender za nastavak izgradnje auto-puta Bar-Boljare prijavilo se osam kompanija – iz Kine, Turske i Azerbejdžana. Među njima je i kineska kompanija CRBC koja je devet godina gradila prvih 40… »
Kinezi grade i drugu deonicu auto-puta u Crnoj Gori?
Danas 16.10.2024
Na tender za nastavak izgradnje auto-puta Bar-Boljare prijavilo se osam kompanija – iz Kine, Turske i Azerbejdžana. Među njima je i kineska kompanija CRBC koja je devet godina gradila prvih 40 km crnogorskog auto-puta. Iz vlade u Podgorici poručuju… »
Sandžak haber 16.10.2024
Na tender za nastavak izgradnje auto-puta Bar-Boljare prijavilo se osam kompanija – iz Kine, Turske i Azerbejdžana. Među njima je i kineska kompanija CRBC koja je devet godina gradila prvih 40 kilometara crnogorskog auto-puta. Iz vlade u Podgorici… »
RTV Novi Pazar 16.10.2024
Na tender za nastavak izgradnje auto-puta Bar-Boljare prijavilo se osam kompanija – iz Kine, Turske i Azerbejdžana. Među njima je i kineska kompanija CRBC koja je devet godina gradila prvih 40 kilometara crnogorskog auto-puta. Iz vlade u Podgorici… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 51 minutajoš 27 povezanih

Nevreme pogodilo Balkan: Prete poplave, olujni vetar stvara haos u Zagrebu, a u Bosni je najgore
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

VIDEO Klipersi sprečili Nikse da obezbede plej-of: Bogdanović pomagao u rapsodiji dve zvezde tima
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih