Povezane vesti
"Biće nešto, ako me dobro plate": Desingerica posle tuče na premijeri sa ženom, otkrio i da li postaje glumac
Mondo 16.10.2024
Dragomir Despić Desingerica bio je na premijeri novog domaćeg filma "Prva klasa - pun gas" Sinoć je u Beogradu održana premijera filma "Prva klasa - pun gas". Ovim povodom brojne poznate ličnosti pristigle su na zakazan događaj, a na licu mesta… »
Od Radonjića sa ženom do desingerice: Poznati se okupili na premijeri filma "Pun gas" - Tamara Dragičević istakla noge i…
Blic 15.10.2024
Večeras je u Beogradu održana premijera filma "Prva klasa - pun gas", a poznate ličnosti prodefilovale su crvenim tepihom i pokazale svoja najbolja izdanja. Među prvima se pojavila glumica Iva Štrljić, koja je zablistala u šljokičavoj toaleti, a… »
Vesti dana »
Studenti i građani odaju poštu stradalima u Novom Sadu, na Cetinju i u Arilju: Incident kod Varadinskog mosta (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 3 satajoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 3 satajoš 20 povezanih
Belgija pronašla metal kadmijum u smrznutim malinama iz Srbije
Novi magazin pre 57 minutajoš 6 povezanih