Повезане вести

Отац који је убио сина (2) код границе са Хрватском оставио чудну поруку на Фејсбуку: "Сине, срце ми се кида"

Отац који је убио сина (2) код границе са Хрватском оставио чудну поруку на Фејсбуку: "Сине, срце ми се кида"

Телеграф 16.10.2024
Препоручујемо. Мушкарац (37), који се сумњичи да је јуче брутално убио свог сина (2) у једном насељу недалеко од границе са Хрватском, остављао је чудне чудну поруке на Фејсбуку уочи језивог злочина. Беживотно тело… »
Сви детаљи убиства дечака (2) код границе с Хрватском: Сина мртвог данима држао у кући, звао бившу да се виде

Сви детаљи убиства дечака (2) код границе с Хрватском: Сина мртвог данима држао у кући, звао бившу да се виде

Телеграф 16.10.2024
Препоручујемо. Т. Д. (37), који се сумњичи да је убио свог двогодишњег сина пиштољем за свиње, а потом неколико дана касније, када је схватио да ће злочин бити откривен дигао руку на себе, звао је своју бившу супругу када је… »
Отац убио сина (2) па позвао старијег на пицу: Данима држао тело дечака у кући: Језиви детаљи злочина код границе са Хрватском…

Отац убио сина (2) па позвао старијег на пицу: Данима држао тело дечака у кући: Језиви детаљи злочина код границе са Хрватском…

Блиц 16.10.2024
Т. Д. (37), који се сумњичи да је пиштољем за свиње убио сина (2) у мађарском селу надомак границе са Хрватском, наводно је након злочина позвао старијег сина да дође на пицу. Тело малишана пронађено је у кући у селу Жакањи у… »
Убио сина (2), па друго дете позвао у госте? Нови детаљи стравичног злочина код границе са Хрватском

Убио сина (2), па друго дете позвао у госте? Нови детаљи стравичног злочина код границе са Хрватском

Телеграф 16.10.2024
Препоручујемо. Т. Д. (37), који се сумњичи да је пиштољем за свиње убио сина (2) у мађарском селу надомак границе са Хрватском, наводно је након злочина позвао старијег сина да дође на пицу. Тело малишана пронађено је у кући у… »
Језиви детаљи злочина код хрватске границе: Једног сина (2) убио пиштољем за свиње, па с другим појео пицу

Језиви детаљи злочина код хрватске границе: Једног сина (2) убио пиштољем за свиње, па с другим појео пицу

Мондо 16.10.2024
Тамошњи медији даље наводе да је отац убио своје двогодишње дете пиштољем за свиње. Испливали су стравични детаљи убиства у Мађарској, на граници са Хрватском. Тело двогодишњег детета пронађено је у мађарском селу Закањи… »
"Срце ми пуца за тобом": Отац убио сина (2) код хрватске границе, па оставио језиву поруку

"Срце ми пуца за тобом": Отац убио сина (2) код хрватске границе, па оставио језиву поруку

Мондо 16.10.2024
Две недеље пре него што је, како се сумња, двогодишњем сину одузео живот, поставио је потресну објаву на друштвеним мрежама. Мушкарац (37), који се сумњичи да је јуче брутално убио свог сина (2) у једном насељу недалеко од… »
Сина (2) убио пиштољем за свиње: Откривени детаљи злочина код границе са Хрватском

Сина (2) убио пиштољем за свиње: Откривени детаљи злочина код границе са Хрватском

Телеграф 16.10.2024
Препоручујемо. Двогодишњи дечак, који је у понедељак пронађен мртав у мађарском селу Жакањи надомак границе са Хрватском, убијен је пиштољем за свиње. За убиство дечака сумњичи се његов отац Т. Д. (37), којег је полиција… »
"Срце ми пуца за тобом, сине мој" Отац убио сина (2) код границе са Хрватском, па оставио чудну поруку

"Срце ми пуца за тобом, сине мој" Отац убио сина (2) код границе са Хрватском, па оставио чудну поруку

Курир 16.10.2024
Мушкарац (37), који се сумњичи да је јуче брутално убио свог сина (2)у једном насељу недалеко од границе са Хрватском, остављао је чудне поруке на Фејсбуку уочи језивог злочина. Беживотно тело двогодишњег детета пронађено је… »
"Срце ми пуца за тобом, сине мој": Отац који убио сина (2) код границе са Хрватском оставио чудну поруку на Фејсбуку

"Срце ми пуца за тобом, сине мој": Отац који убио сина (2) код границе са Хрватском оставио чудну поруку на Фејсбуку

Блиц 16.10.2024
Мушкарац (37), који се сумњичи да је јуче брутално убио свог сина (2) у једном насељу недалеко од границе са Хрватском, остављао је чудне поруке на Фејсбуку уочи језивог злочина. Беживотно тело двогодишњег детета пронађено је… »

Вести дана »