Povezane vesti
"Počeo je da me pipka po butini, a mislio je i da..." Beograđanka upozorila na manijaka u busu, raskrinkala i devojku koja…
Kurir 16.10.2024
Mladić u gradskom prevozu dodirivao devojku po butini, a nameravao je i da joj navodno ukrade telefon. Devojke i žene u Beogradu često upozoravaju na manijake koji ih vrebaju, pokušavaju da ih dodirnu pa čak i ukradu novčanik ili telefon. Na… »
"Počeo je da me pipka po butini": Beograđanka upozorila na manijaka u busu, "operiše" sa devojkom
Mondo 16.10.2024
Mladić je pokušao da opljačka devojku u autobusu u Beogradu. Devojke i žene u Beogradu često upozoravaju na manijake koji ih vrebaju, pokušavaju da ih dodirnu pa čak i ukradu novčanik ili telefon. Na društvenim mrežama objavljuju lokacije i… »
"Pipkao me je po butini, verovatno je mislio ovo da uradi": Beograđanka upozorila na manijaka u busu, raskrinkala i devojku…
Blic 16.10.2024
Devojke i žene u Beogradu često upozoravaju na manijake koji ih vrebaju, pokušavaju da ih dodirnu pa čak i ukradu novčanik ili telefon. Na društvenim mrežama objavljuju lokacije i linije gradskog prevoza na kojima su imali neprijatnosti. Na… »
Vesti dana »
Autobus se zakucao u bankinu: Sneg na srpskim putevima napravio totalni haos
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
„Malo je proklizao“: Zbog čega je Vučić tokom gostovanja na RTS bio besan i iznerviran
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane
Više od 10.000 korisnika bez struje u Zlatiborskom, Rasinskom i Raškom okrugu
Novi magazin pre 3 satajoš 13 povezanih
Akcija „Zastani Srbijo“: Tišina za poginule na železničkoj stanici u Novom Sadu
Vreme pre 5 satijoš 47 povezanih