Povezane vesti
Indi Aradinović o vezi sa Zoranom Marjanovićem: Nikada nismo raskidali! (VIDEO)
Svet plus 16.10.2024
Pevačica Indira Aradinović Indi unela je dodatnu pometnju svojim izjavama u emisiji "Amidži šou". Indi je tokom emisije progovorila o glasinama koje kruže o njenoj navodnoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. Svojim izjavama je dodatno zbunila publiku, tvrdeći… »
"Sačekala sam ga posle robije da nastavimo vezu koju smo započeli": Indi Aradinović progovorila o odnosu sa Zoranom…
Blic 16.10.2024
Pevačica Indi Aradinović nedavno je stavila tačku na vezu sa Zoranom Marjanovićem, a sada je progovorila o njihovom odnosu. Indi Aradinović poručila je da nema dečka, kao i da je Zoran slobodan muškarac, te da neće stajati na putu devojkama koje žele da… »
Pukla tikva! Indi i Zoran Marjanović nisu u vezi: "Ja sam slobodna! Devojke mogu da mu pišu..."
Telegraf 16.10.2024
Preporučujemo. Folk pevačica Indira Aradinović Indi bila je gost u emisiji "Ami G šou", gde je odgovarala na brojna zanimljiva pitanja. Pojedina su se ticala njenog odnosa sa kompozitorom Zoranom Marjanovićem. Podsetimo, mnoge je iznenadila vest da su… »
"Nikad nismo raskinuli, čekala sam da izađe sa robije"! Indi šokirala gledaoce emisije: Devojke, slobodno mu pišite
Mondo 16.10.2024
Indi Aradinović govorila o vezi sa Zoranom Marjanovićem u emisiji AmiG šou. Pevačica Indi Aradinović, koja je poslednjih meseci bila u centru pažnje zbog Zorana Marjanovića, gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, gde je govorila o navodnoj vezi sa… »
Vesti dana »

Dragana Rašić: Vlast je krala glasove na svih 69 biračkih mesta u Zaječaru
Beta pre 30 minutajoš 22 povezane

Četvrti dan blokade kod Vlade, najavljen nastavak do ispunjenja sva tri zahteva
Insajder pre 4 satijoš 15 povezanih

Osnovni sud u Prištini zabranio isticanje srpskih zastava tokom proslave Vidovdana na Kosovu
NIN pre 10 minutajoš 19 povezanih

Pretučen Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
Zrenjaninski pre 1 satjoš 8 povezanih

BLOG UŽIVO Šok otkriće Miroslava Aleksića u Skupštini: Siniša Mali 10 godina nije uplatio alimentaciju svojoj deci
Nova pre 34 minutajoš 20 povezanih