Povezane vesti
"Sačekala sam ga posle robije da nastavimo vezu koju smo započeli": Indi Aradinović progovorila o odnosu sa Zoranom…
Blic 16.10.2024
Pevačica Indi Aradinović nedavno je stavila tačku na vezu sa Zoranom Marjanovićem, a sada je progovorila o njihovom odnosu. Indi Aradinović poručila je da nema dečka, kao i da je Zoran slobodan muškarac, te da neće stajati na putu devojkama koje… »
Indi Aradinović o vezi sa Zoranom Marjanovićem: Nikada nismo raskidali! (VIDEO)
Svet plus 16.10.2024
Pevačica Indira Aradinović Indi unela je dodatnu pometnju svojim izjavama u emisiji "Amidži šou". Indi je tokom emisije progovorila o glasinama koje kruže o njenoj navodnoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. Svojim izjavama je dodatno zbunila publiku… »
Pukla tikva! Indi i Zoran Marjanović nisu u vezi: "Ja sam slobodna! Devojke mogu da mu pišu..."
Telegraf 16.10.2024
Preporučujemo. Folk pevačica Indira Aradinović Indi bila je gost u emisiji "Ami G šou", gde je odgovarala na brojna zanimljiva pitanja. Pojedina su se ticala njenog odnosa sa kompozitorom Zoranom Marjanovićem. Podsetimo, mnoge je iznenadila vest da… »
"Nikad nismo raskinuli, čekala sam da izađe sa robije"! Indi šokirala gledaoce emisije: Devojke, slobodno mu pišite
Mondo 16.10.2024
Indi Aradinović govorila o vezi sa Zoranom Marjanovićem u emisiji AmiG šou. Pevačica Indi Aradinović, koja je poslednjih meseci bila u centru pažnje zbog Zorana Marjanovića, gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, gde je govorila o navodnoj vezi… »
Vesti dana »
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 86 povezanih
Pali srpski Eskobar, hrvatski general i direktor Javnog preduzeća! Otkrivamo detalje tajne akcije srpskih službi sprovedene pod okriljem noći (video/foto)
Kurir pre 24 minutajoš 87 povezanih
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 3 satajoš 42 povezane
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 2 satajoš 36 povezanih