Povezane vesti
Predsednik skupštine Grada Niša prof. dr Igor Novaković, neistinite tvrdnje da se nalazim na spisku za isplatu zaostalih zarada…
Gradski portal 018 16.10.2024
Povodom zlonamernih i krajnje netačnih informacija, koje su u cilju uznemiravanja i obmanjivanja javnosti iznete na portalu “ Južne vesti”, prinuđen sam da po ko zna koji put negiram tvrdnje da sam na Spisku radnika za isplatu. Spiskovi radnika su… »
Predsednik Skupštine Igor Novaković negirao da je na spisku radnika za isplatu
Glas juga 16.10.2024
Novaković je istakao da su spiskovi radnika kreirani na osnovu pravosnažne sudske dokumentacije i prijavljenih potraživanja kod stečajnih upravnika koja nisu isplaćena. “Svoja potraživanja sam naplatio kao razlučni poverilac još 2011. godine, u skladu sa… »
Vesti dana »

Mup: Preko 103.000 ljudi na protestima! Širom Srbije građani u šetnji protiv blokada, Gašić u Kruševcu, Vučević u Novom Sadu, Macut u Zemunu (foto/video)
Blic pre 32 minutajoš 58 povezanih

Snažan stisak ruke: Pogledajte kako je izgledao susret Si Đinpinga i Putina na svečanoj ceremoniji u Kini
Telegraf pre 4 satijoš 51 povezana

Alo! proverava: Koliko koštaju osnovne namirnice pre najavljenih sniženja? (video)
Alo pre 46 minutajoš 34 povezane

Oglasio se Bogdan Bogdanović: Kratkom porukom razgalio navijače! Emotivne scene u rigi: Bogdanović ispraćen iz hotela kako dolikuje!
Hot sport pre 56 minutajoš 64 povezane