Povezane vesti
Košarkaši Crvene zvezde ispraznili Fenerbahčeovu dvoranu, Jasikevičijus utučen: “I ja bih možda otišao ranije”
Danas 16.10.2024
Košarkaši Crvene zvezde su odličnom partijom i ubedljivim vođstvom ispraznili pre vremena “Ulker arenu” u Istanbulu ispunjenu navijačima Fenerbahčea. Crveno-beli su na kraju slavili rezultatom 76:57 u trećoj rundi Evrolige i indirektno… »
Jasikevičijus posle debakla protiv zvezde: „Moramo biti odgovorni, da sam navijač otišao bih ranije sa utakmice!“
Hot sport 16.10.2024
Težak poraz za Fener! Šarunas Jasikevičijus nije krio svoje nezadovoljstvo nakon poraza Fenerbahčea od Crvene zvezde u Istanbulu, gde je njegov tim doživeo poraz od 57:76. Iako je posle utakmice kratko prokomentarisao situaciju, na konferenciji za… »
Pobesneli Šarunas: "Da sam navijač, i ja bih otišao ranije!"
Sportske.net 16.10.2024
Šarunas Jasikevičijus je bio besan posle utakmice protiv Crvene zvezde kada je samo izustio jednu rečenicu, ali je na konferenciji za novinare bio nešto opširniji. Fenerbahče je ponižen u Istanbulu od Crvene zvezde rezultatom 57:76. "Ne baš dobar… »
Jasikevičijus: Da budem iskren, možda bih i ja otišao ranije
Sport klub 16.10.2024
Crvena zvezda savladala je Fenerbahče u Istanbulu (76:57) u trećem kolu Evrolige, a izjave trenera turskog tima Šarunasa Jasikevičijusa nakon meča bile su prilično zanimljive. „Ne baš dobar trener i učinak tima. Nema drugog načina da se opiše… »
Vesti dana »
Završen protest ispred RTS-a bez incidenta, okupljeni pravili buku tokom Dnevnika
Beta pre 50 minutajoš 28 povezanih
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 5 satijoš 105 povezanih
Manojlović: Po kom osnovu su dokumenta o stanici bila dostupna Vučiću, mora da bude saslušan
Beta pre 3 satajoš 60 povezanih
Svi plenumi blokiranih fakulteta u Beogradu demantovali da su njihovi zahtevi ispunjeni
Blic pre 4 satijoš 52 povezane