Povezane vesti
Evropa je u Beogradu
Vesti online 16.10.2024
Jubilarna 40. Generalna skupština Asocijacije javnih poštanskih operatora Evrope – Postevropa održava se u Beogradu. Postevropa – Biznis forum 2024. Svečano otvaranje je danas u 9.30 časova u Hotelu Hilton u svečanoj sali Car Dušan. Učesnici… »
Postevropa zaseda na 40. Generalnoj skupštini u Beogradu
Vesti online 16.10.2024
“ Pošta Srbije “ domaćin je 40. Generalne skupštine Asocijacije javnih poštanskih operatora Evrope – Postevropa, i pratećeg Biznis foruma na temu razvoja i primene veštačke inteligencije, 16-17. oktobra u Beogradu. Na otvaranju Generalne… »
Pošta Srbije domaćin 40. Generalne skupštine Postevrope
Politika 16.10.2024
Pošta Srbije danas je domaćin 40. Generalne skupštinu Asocijacije javnih poštanskih operatora Evrope - Postevropa. Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić ističe da su poštanske usluge i u uslovima digitalizacije nezamenjive i veoma… »
Pošta Srbije domaćin 40. Generalne skupštine PostEvrope
RTV 16.10.2024
BEOGRAD - Pošta Srbije danas je domaćin 40. Generalne skupštine Asocijacije javnih poštanskih operatora Evrope - PostEvropa, a ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić ističe da su poštanske usluge i u uslovima digitalizacije… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 33 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 5 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 1 satjoš 20 povezanih
Izbori u Rumuniji: Kandidat krajnje desnice neočekivani pobednik u prvom krugu
BBC News pre 35 minutajoš 26 povezanih