Povezane vesti
Konferencija o bezbednosti dece: Unaprediti sistem "Pronađi me"
Euronews 16.10.2024
Deveta međunarodna konferencija „Bezbednost i odgovornost“ održana je danas u Beogradu, a učesnici skupa saglasili su se da treba unaprediti sistem za pronalazak nestale dece ''Pronađi me'' i uvesti i druge sisteme za pronalazak nestale dece, kao… »
Konferencija o bezbednosti dece: Unaprediti sistem Pronađi me
RTV 16.10.2024
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić istakao je danas na međunarodnoj konferenciji o bezbednosti dece "Bezbednost i odgovornost 2024“, da tema bezbednosti dece i učenika u školama predstavlja… »
Kako unaprediti sistem "Pronađi me"
RTS 16.10.2024
Poboljšanje sistema za prijavljivanje nestale dece "Pronađi me" treba da bude jedan od prioriteta u narednom periodu, složili su se ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić… »
Vesti dana »
„Javni prevoz u Beogradu od Nove godine biće besplatan“: Najnovije obećanje gradonačelnika Aleksandra Šapića
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 4 satijoš 6 povezanih
Ubistvo Putinovog generala diglo Rusiju na noge: Saslušano više osoba zbog likvidacije Igora Kirilova
Telegraf pre 2 satajoš 19 povezanih