Povezane vesti

Svakog dana se molim Bogu: Milica Milša se godinama bori sa zdravstvenim problemom

Svakog dana se molim Bogu: Milica Milša se godinama bori sa zdravstvenim problemom

Story 16.10.2024
Zdravlje Milice Milše bilo je ozbiljno ugroženo. Glumica je trpela bol u oba kolena, što ju je posebno iscrpljivalo. - Prošle godine sam povredila meniskus i trpela bolove mesec i po pre nego što sam zatražila pomoć. Posle intervencije sam mirovala… »
„Doktori me dižu iz mrtvih“: Naša glumica se godinama bori sa zdravstvenim problemima

„Doktori me dižu iz mrtvih“: Naša glumica se godinama bori sa zdravstvenim problemima

Nova 16.10.2024
: Milica Milša se pre nekoliko godina suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je trpela teške bolove. Milica je tada doživela povredu meniskusa, zbog čega i danas odlazi na terapije. „Prošle godine sam povredila meniskus i trpela… »
"Doktori me terapijama dižu iz mrtvih": Naša poznata glumica o borbi sa zdravstvenim problemom: "Molim se Bogu svakoga dana"

"Doktori me terapijama dižu iz mrtvih": Naša poznata glumica o borbi sa zdravstvenim problemom: "Molim se Bogu svakoga dana"

Blic 16.10.2024
Glumica Milica Milša otkrila je jednom prilikom da se zbog brzog životnog tempa suočila sa zdravstvenim problemima. Milica Milša zadobila je povrede meniskusa zbog čega i danas ide na terapije. - Prošle godine sam povredila meniskus i trpela bolove… »

Vesti dana »