Povezane vesti
„Doktori me dižu iz mrtvih“: Naša glumica se godinama bori sa zdravstvenim problemima
Nova 16.10.2024
: Milica Milša se pre nekoliko godina suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je trpela teške bolove. Milica je tada doživela povredu meniskusa, zbog čega i danas odlazi na terapije. „Prošle godine sam povredila meniskus i trpela bolove… »
"Doktori me terapijama dižu iz mrtvih": Naša poznata glumica o borbi sa zdravstvenim problemom: "Molim se Bogu svakoga dana"
Blic 16.10.2024
Glumica Milica Milša otkrila je jednom prilikom da se zbog brzog životnog tempa suočila sa zdravstvenim problemima. Milica Milša zadobila je povrede meniskusa zbog čega i danas ide na terapije. - Prošle godine sam povredila meniskus i trpela bolove mesec… »
Vesti dana »
Ovo su tinejdžeri koji su poginuli u Banji Koviljači: Najbolji drugovi zajedno otišli u smrt, čitav loznički kraj ih oplakuje (foto)
Kurir pre 49 minutajoš 30 povezanih
Nastavlja se ceremonija oproštaja od Alija Hamenija u Teheranu; Njujork tajms: Podele u iranskom vrhu
RTS pre 29 minutajoš 39 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Radio sto plus pre 2 satajoš 27 povezanih
Rusi otkrili šta su pogodili u Ukrajini: Na meti vojni aerodromi
Večernje novosti pre 49 minutajoš 25 povezanih
Srbija protiv Amerike u finalu Mundobasketa: Kad se igra, gde je prenos i zašto je citat Nebojše Glogovca bitan
Mondo pre 44 minutajoš 28 povezanih