Povezane vesti
I Darko Glišić postao počasni građanin: Koje opštine su "lideri" po dodeli titula ministrima
Radio 021 16.10.2024
Premijer Miloš Vučević i ministar zdravlja Zlatibor Lončar od sinoć su zvanično počasni građani Opštine Trstenik. Samo dva dana pre toga ministar za javna ulaganja Darko Glišić, koji je već počasni građanin Bele Palanke, poneo je isto priznanje i Opštine… »
Darko Glišić počasni građanin Ćuprije: Pojedine opštine se utrkuju da daju titule ministrima
N1 Info 16.10.2024
Premijer Miloš Vučević i ministar zdravlja Zlatibor Lončar od sinoć su zvanično počasni građanini Opštine Trstenik, a samo dva dana pre toga ministar za javna ulaganja Darko Glišić, koji je već počasni građanin Bele Palanke, poneo je isto priznanje i… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
‘Ovo je za celo čovečanstvo’: Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
Južne vesti pre 42 minutajoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 7 minutajoš 49 povezanih