Povezane vesti
"Svuda sam bio, ali ovde sam se izlečio": Ovo je banja koju turisti rado hvale, voda je najkvalitetnija, a cene niže nego bilo…
Blic 16.10.2024
Nije poznato da je ijedna banja na teritoriji Srbije, sa svojom lekovitošću ušla u legendu, te da je lečeći narod, a i careve i kraljeve, vladike i patrijarhe, iste privlačila da tu zidaju crkve, zadužbine i manastire, kao što je to slučaj sa Pribojskom… »
Svuda sam bio, ali ovde sam se izlečio: Ovo je jedna od najlekovitijih ali i najjeftinijih banja u Srbiji, u njoj se vekovima…
RINA 16.10.2024
Svuda sam bio, ali ovde sam se izlečio: Ovo je jedna od najlekovitijih ali i najjeftinijih banja u Srbiji, u njoj se vekovima lečio narod ali i kraljevi i carevi (FOTO) Priboj – Nije poznato da je ijedna banja na teritoriji Srbije, sa svojom lekovitošću… »
Vesti dana »
Voda stigla u 5.30 jutros, ali je nikako ne pijte! Važno obaveštenje za Čačak i još 4 opštine: Kvar saniran, ali čeka se ovo!
Blic pre 2 minutajoš 31 povezana
Danas sunčano i veoma toplo: Temperatura do 31 stepen, uveče mogući pljuskovi
Glas Zaječara pre 1 satjoš 18 povezanih
ANEM: Alo i Informer dobili 58 miliona, Radoica Milosavljević 50 miliona na medijskim konkursima
Glas Zaječara pre 32 minutajoš 7 povezanih
Uhapšen Novosađanin zbog zloupotrebe položaja: Novac udruženja građana uzimao za sebe
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih