Povezane vesti

Rama napravio preokret: Promenio sam odnos sa Srbijom

Rama napravio preokret: Promenio sam odnos sa Srbijom

B92 16.10.2024
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da uvek treba raditi na popravljanju odnosa sa susedima i da bi ti odnosi trebalo da se neguju, kao i da je u tom smislu promenio odnos sa Srbijom. On je to rekao za Berliner cajtung, na pitanje kakav trenutni odnos… »
Rama: Odnosi sa susedima treba da se neguju, promenio sam odnos sa Srbijom

Rama: Odnosi sa susedima treba da se neguju, promenio sam odnos sa Srbijom

Euronews 16.10.2024
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da uvek treba raditi na popravljanju odnosa sa susedima i da bi ti odnosi trebalo da se neguju, kao i da je u tom smislu promenio odnos sa Srbijom. On je to rekao za Berliner cajtung, na pitanje kakav trenutni odnos… »
Edi Rama: „Komšije ne možeš da biraš, moja baba je govorila – srećne komšije, srećna kuća“

Edi Rama: „Komšije ne možeš da biraš, moja baba je govorila – srećne komšije, srećna kuća“

N1 Info 16.10.2024
Pod naslovom "Migracijom morate da upravljate pametno", list Berliner cajtung donosi intervju s albanskim premijerom Edijem Ramom. Povod za razgovor je početak rada azilantskog centra u Albaniji po dogovoru s Italijom, piše DW. Albanija već dve… »
Edi Rama o Srbiji: Komšije ne možeš da biraš…

Edi Rama o Srbiji: Komšije ne možeš da biraš…

Vesti online 16.10.2024
Pod naslovom “Migracijom morate da upravljate pametno”, list “Berliner cajtung” donosi intervju sa albanskim premijerom Edijem Ramom. Povod za razgovor je početak rada azilantskog centra u Albaniji po dogovoru sa Italijom, piše DW. Kako je… »
Edi Rama: Komšije ne možeš da biraš

Edi Rama: Komšije ne možeš da biraš

NIN 16.10.2024
Albanija već dve decenije nastoji da postane članica Evropske unije, ali će na članstvo verovatno čekati do sledeće dekade, ocenjuje berlinski list u uvodu intervjua sa premijerom Edijem Ramom. On objašnjava teško istorijsko nasleđe svoje zemlje… »
Edi Rama za nemački list: Komšije ne možeš da biraš, zato sam potpuno promenio odnos sa Srbijom

Edi Rama za nemački list: Komšije ne možeš da biraš, zato sam potpuno promenio odnos sa Srbijom

Danas 16.10.2024
Pod naslovom „Migracijom morate da upravljate pametno“, list „Berliner cajtung“ donosi intervju s albanskim premijerom Edijem Ramom. Povod za razgovor je početak rada azilantskog centra u Albaniji po dogovoru s Italijom. Albanija već dve… »
Edi Rama: „Komšije ne možeš da biraš“

Edi Rama: „Komšije ne možeš da biraš“

Dojče vele 16.10.2024
Pod naslovom „Migracijom morate da upravljate pametno“, list „Berliner cajtung“ donosi intervju s albanskim premijerom Edijem Ramom. Povod za razgovor je početak rada azilantskog centra u Albaniji po dogovoru s Italijom. Albanija već dve… »

Vesti dana »