Повезане вести
Рама направио преокрет: Променио сам однос са Србијом
Б92 16.10.2024
Албански премијер Еди Рама изјавио је да увек треба радити на поправљању односа са суседима и да би ти односи требало да се негују, као и да је у том смислу променио однос са Србијом. Он је то рекао за Берлинер цајтунг, на… »
Рама: Односи са суседима треба да се негују, променио сам однос са Србијом
Еуроневс 16.10.2024
Албански премијер Еди Рама изјавио је да увек треба радити на поправљању односа са суседима и да би ти односи требало да се негују, као и да је у том смислу променио однос са Србијом. Он је то рекао за Берлинер цајтунг, на… »
Еди Рама: „Комшије не можеш да бираш, моја баба је говорила – срећне комшије, срећна кућа“
Н1 Инфо 16.10.2024
Под насловом "Миграцијом морате да управљате паметно", лист Берлинер цајтунг доноси интервју с албанским премијером Едијем Рамом. Повод за разговор је почетак рада азилантског центра у Албанији по договору с Италијом, пише ДВ… »
Еди Рама о Србији: Комшије не можеш да бираш…
Вести онлине 16.10.2024
Под насловом “Миграцијом морате да управљате паметно”, лист “Берлинер цајтунг” доноси интервју са албанским премијером Едијем Рамом. Повод за разговор је почетак рада азилантског центра у Албанији по договору са Италијом, пише… »
Еди Рама: Комшије не можеш да бираш
НИН 16.10.2024
Албанија већ две деценије настоји да постане чланица Европске уније, али ће на чланство вероватно чекати до следеће декаде, оцењује берлински лист у уводу интервјуа са премијером Едијем Рамом. Он објашњава тешко историјско… »
Еди Рама за немачки лист: Комшије не можеш да бираш, зато сам потпуно променио однос са Србијом
Данас 16.10.2024
Под насловом „Миграцијом морате да управљате паметно“, лист „Берлинер цајтунг“ доноси интервју с албанским премијером Едијем Рамом. Повод за разговор је почетак рада азилантског центра у Албанији по договору с Италијом. Албанија… »
Еди Рама: „Комшије не можеш да бираш“
Дојче веле 16.10.2024
Под насловом „Миграцијом морате да управљате паметно“, лист „Берлинер цајтунг“ доноси интервју с албанским премијером Едијем Рамом. Повод за разговор је почетак рада азилантског центра у Албанији по договору с Италијом. Албанија… »
Вести дана »
БЛОГ Почело окупљање у Нишу, завршен протест испред зграде РТС-а: Грађани и студенти обишли све институције које су ћутале на насиље испред ФДУ
Нова пре 24 минутајош 41 повезана
Лидери ЕУ: Амерички план може бити основа за мировно решење у Украјини
Вести онлине пре 54 минутајош 83 повезане
"Синоћ сам разговарао са Американцима" Председник Вучић о НИС-у: Биће тешко, али грађани не морају да брину! За 48 сати више информација
Курир пре 2 сатајош 24 повезане
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији и снежне падавине у Хрватској 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 59 минутајош 25 повезаних
Вучић са Додиком о регионалној стабилности и сарадњи Србије и Републике Српске
РТВ пре 1 сатјош 12 повезаних