Povezane vesti
"Poklon koji sam dobila od muža me je oduševio": Anđelka Prpić progovorila o privatnom životu i suprugu: "Pitao se da li će mi…
Blic 16.10.2024
Glumica Anđelka Prpić uživa kraj svog izabranika Marka Žugića sa kojim je dobila ćerku Čarnu. Anđelka privatni život krije od očiju javnosti, a kako kaže, pre pet godina nije mogla ni da nasluti gde će danas biti, ali da je sve izašlo na dobro. - Lepo mi… »
Ekskluzivno u novom Storiju! Anđelka Stević Žugić: Od muža sam dobila poklon koji me je oduševio
Story 16.10.2024
Anđelka Stević Žugić u novom Storiju otkriva da se konačno „spojila sa sobom“, kao i da pre pet godina ne bi mogla ni da nasluti gde će danas biti, ali da je sve izašlo na dobro. - Lepo mi je u mom životu, u mojoj svakodnevici. Divno je kad shvatiš da… »
Vesti dana »

U naredna dva sata pljuštaće u ovim delovima Srbije! Najnovije upozorenje RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog 2 opasne pojave
Blic pre 29 minutajoš 19 povezanih

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 24 minutajoš 20 povezanih

Dačić: Na protestu u Valjevu bilo 4.000, u Beogradu 1.300, a u Novom Sadu 500 ljudi, ali i najviše incidenata
Radio 021 pre 2 satajoš 9 povezanih

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 7 satijoš 4 povezane