Povezane vesti
(Video) "budiću se sa njim i njegovom devojkom": Sandra Afrika nakon večere sa fanom šokirala izjavom, a on zabiberio: "Ako…
Blic 16.10.2024
Pevačicu Sandru Afriku nedavno je iznenadio jedan fan koji je odlučio da njen lik istetovira na grudima, a zatim ga je pevačica izvela na večeru, što smo i usnimili. Sada, Miloš Stanković, na društvenoj mreži TikTok poznatiji pod nazivom Drmex, otkriva… »
Svukla dečka u restoranu: Sandra Afrika izvela devetnaestogošnjaka na večeru: "Smem li da te skinem? Imam tremu" (video)
Blic 15.10.2024
Pevačica Sandra Afrika je preko TikToka izazvala jednog od svojih pratilaca da uradi tetovažu sa njenim likom, a on je to bez dvoumljenja prihvatio. Ona je ispunila svoj deo izazova pa ga izvela na večeru, a mi smo bili na licu mesta da sve to… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 29 minutajoš 28 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić: „Verujem da će Jermenija, Srbija i Azerbejdžan imati veći značaj u budućnosti“
Serbian News Media pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 4 satijoš 6 povezanih
Španci neće braniti tiulu - Mađarska u polufinalu, Srbija prva u grupi
RTS pre 19 minutajoš 33 povezane