Povezane vesti
Duško Knežević: Žrtva sam političkog progona zbog sukoba sa Đukanovićem
Politika 16.10.2024
PODGORICA – Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku "Karbon", istakavši, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je… »
Duško Knežević izneo odbranu: "Žrtva sam političkog progona zbog sukoba sa Đukanovićem"
Euronews 16.10.2024
Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku "Karbon", istakavši, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije… »
"Postupak rezultat političkog progona, da sam krao novac ne bih se mučio": Duško Knežević iznosi odbranu pred sudom
Kurir 16.10.2024
Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku “Karbon”. On je kazao, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije… »
Vesti dana »
Preživele u tragediji u Koreji spasilo isto što i vesnu Vulović! Ovako su izgledali trenuci užasa u "kopi-pejst" nesreći, jedna stvar spasila dva života (video)
Kurir pre 40 minutajoš 77 povezanih
Hrvatski predsednički izbori: Prve analize pokazuju da Milanović pobeđuje u prvom krugu
Beta pre 16 minutajoš 27 povezanih
Vučević: SNS će biti prvi vagon u kompoziciji velikog narodnog pokreta, Vučić da bude na čelu
Beta pre 4 satijoš 22 povezane
„Fizički nasrnuli pred detetom“ : Dirigentkinja Narodnog pozorišta napadnuta nakon podrške studentima
Nedeljnik pre 9 satijoš 8 povezanih
Završen protest poljoprivrednika u Badovincima: Glavna poruka je da im ne stoje na putu, a imali su susret i sa žandarmerijom (FOTO)
Danas pre 4 satijoš 18 povezanih