Povezane vesti
Duško Knežević: Žrtva sam političkog progona zbog sukoba sa Đukanovićem
Politika 16.10.2024
PODGORICA – Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku "Karbon", istakavši, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije ukrao… »
Duško Knežević izneo odbranu: "Žrtva sam političkog progona zbog sukoba sa Đukanovićem"
Euronews 16.10.2024
Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku "Karbon", istakavši, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije ukrao novac i da… »
"Postupak rezultat političkog progona, da sam krao novac ne bih se mučio": Duško Knežević iznosi odbranu pred sudom
Kurir 16.10.2024
Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku “Karbon”. On je kazao, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije ukrao novac i da… »
Vesti dana »

Na panelu u EP dogovoren rad na šest pitanja: Finansiranje Srbije od EU, sankcije i status SNS u EPP
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih

Demonstracije u Nepalu: Zapaljena skupština, premijer podneo ostavku
BBC News pre 16 minutajoš 29 povezanih

Šta je u Evropskom parlamentu danas odlučeno: Šest zahteva za Srbiju, među njima slobodni mediji, sankcije odgovornima za nasilje i izborni uslovi
Nova pre 26 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih