Povezane vesti
Duško Knežević: Žrtva sam političkog progona zbog sukoba sa Đukanovićem
Politika 16.10.2024
PODGORICA – Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku "Karbon", istakavši, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je… »
Duško Knežević izneo odbranu: "Žrtva sam političkog progona zbog sukoba sa Đukanovićem"
Euronews 16.10.2024
Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku "Karbon", istakavši, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije… »
"Postupak rezultat političkog progona, da sam krao novac ne bih se mučio": Duško Knežević iznosi odbranu pred sudom
Kurir 16.10.2024
Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku “Karbon”. On je kazao, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije… »
Vesti dana »

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 31 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 31 minutajoš 11 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih