Povezane vesti
Duško Knežević: Žrtva sam političkog progona zbog sukoba sa Đukanovićem
Politika 16.10.2024
PODGORICA – Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku "Karbon", istakavši, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije ukrao… »
Duško Knežević izneo odbranu: "Žrtva sam političkog progona zbog sukoba sa Đukanovićem"
Euronews 16.10.2024
Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku "Karbon", istakavši, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije ukrao novac i da… »
"Postupak rezultat političkog progona, da sam krao novac ne bih se mučio": Duško Knežević iznosi odbranu pred sudom
Kurir 16.10.2024
Osumnjičeni biznismen Duško Knežević danas je pred podgoričkim Višim sudom nastavio sa iznošenjem odbrane u postupku “Karbon”. On je kazao, između ostalog, da je žrtva političkog progona zbog sukoba sa Milom Đukanovićem. Dodao je da nije ukrao novac i da… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 42 povezane

Uživo Počinje okupacija; Stižu reakcije iz celog sveta: Hitno se zaustavite; Vojska ušla na teritoriju FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 40 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 193 dinara, benzin 178 dinara do 15. avgusta
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 21 povezana