Повезане вести
Душко Кнежевић: Жртва сам политичког прогона због сукоба са Ђукановићем
Политика 16.10.2024
ПОДГОРИЦА – Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку "Карбон", истакавши, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом… »
Душко Кнежевић изнео одбрану: "Жртва сам политичког прогона због сукоба са Ђукановићем"
Еуроневс 16.10.2024
Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку "Карбон", истакавши, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом Ђукановићем. Додао је… »
"Поступак резултат политичког прогона, да сам крао новац не бих се мучио": Душко Кнежевић износи одбрану пред судом
Курир 16.10.2024
Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку “Карбон”. Он је казао, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом Ђукановићем. Додао је… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 5 минутајош 24 повезане
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 2 сатајош 10 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 1 сатјош 27 повезаних