Повезане вести
Душко Кнежевић: Жртва сам политичког прогона због сукоба са Ђукановићем
Политика 16.10.2024
ПОДГОРИЦА – Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку "Карбон", истакавши, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом… »
Душко Кнежевић изнео одбрану: "Жртва сам политичког прогона због сукоба са Ђукановићем"
Еуроневс 16.10.2024
Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку "Карбон", истакавши, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом Ђукановићем. Додао је… »
"Поступак резултат политичког прогона, да сам крао новац не бих се мучио": Душко Кнежевић износи одбрану пред судом
Курир 16.10.2024
Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку “Карбон”. Он је казао, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом Ђукановићем. Додао је… »
Вести дана »

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује према демонстрантима
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана