Повезане вести

Душко Кнежевић: Жртва сам политичког прогона због сукоба са Ђукановићем

Душко Кнежевић: Жртва сам политичког прогона због сукоба са Ђукановићем

Политика 16.10.2024
ПОДГОРИЦА – Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку "Карбон", истакавши, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом… »
Душко Кнежевић изнео одбрану: "Жртва сам политичког прогона због сукоба са Ђукановићем"

Душко Кнежевић изнео одбрану: "Жртва сам политичког прогона због сукоба са Ђукановићем"

Еуроневс 16.10.2024
Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку "Карбон", истакавши, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом Ђукановићем.   Додао је… »
"Поступак резултат политичког прогона, да сам крао новац не бих се мучио": Душко Кнежевић износи одбрану пред судом

"Поступак резултат политичког прогона, да сам крао новац не бих се мучио": Душко Кнежевић износи одбрану пред судом

Курир 16.10.2024
Осумњичени бизнисмен Душко Кнежевић данас је пред подгоричким Вишим судом наставио са изношењем одбране у поступку “Карбон”. Он је казао, између осталог, да је жртва политичког прогона због сукоба са Милом Ђукановићем. Додао је… »

Вести дана »