Povezane vesti
Srpska manekenka u trudnoći imala tri puta veću cistu od ploda: Otvorila dušu o borbi za potomstvo i gubitku bebe
Mondo 16.10.2024
Ivana je prošla težak put da bi se ostvarila kao majka. Kada pogledate profil lepe manekenke Ivane Korab, lako bi se moglo doći do zaključka da nema nijedan problem u životu, međutim, istina je potpuno drugačija. Slavna lepotica možda danas ima… »
"U trudnoći sam imala cistu tri puta veću od ploda": Potresna ispovest Ivane Korab o vantelesnoj oplodnji i borbi za…
Blic 16.10.2024
Manekenka Ivana Korab majka je dvojice dečaka, Matea i Noe, a kako je i sama isticala dugo se borila za potomstvo. Ivana je nedavno gostujući na Blic televiziji u emisij i "Moj dan, Blic dan" progovorila o procesu vantelesne oplodnje. - Tokom prvog… »
"Imala sam cistu tri puta veću od ploda": Teška ispovest Ivane Korab o borbi za potomstvo
Telegraf 16.10.2024
Preporučujemo. Ivana Korab je odlučila da progovori o teškom periodu kada je izgubila bebu i kako se nosila sa svojim problemima. Ivana je manekenkai majka dvoje dečaka Matea i Noa a dugo vrmeena se borila za potomstvo. Gostujući nedavno u jednoj… »
Vesti dana »
Goran Vesić prebačen u bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja
Beta pre 47 minutajoš 35 povezanih
Habek: Trampovu najavu uvođenja carina treba shvatiti ozbiljno
Vesti online pre 1 satjoš 31 povezana
Miševi tek sada mogu da provire iz rupa: Jokićev mrzitelj jedva dočekao da kritikuje Srbina!
Hot sport pre 41 minutajoš 20 povezanih
Uhapšen državljanim Severne Makedonije, zbog municije pronađene u jednom vozilu
IndeksOnline pre 53 minutajoš 10 povezanih