Povezane vesti
Posvađao sam se sa devojkom jer sam joj propustio rođendan zbog očeve sahrane: Jednu stvar mi posebno zamera, ne znam šta da…
Kurir 16.10.2024
Uopšte nije strano da parovi imaju razmirice, ali ono što je prošao jedan momak iz Beograda, iznenadilo je sve koji su pročitali. Naime, on je na platformi "Reddit" podelio svoje iskustvo u kojem je objasnio da se njegova tadašnja devojka, navodno… »
Beograđaninu umro otac u petak, devojka se naljutila jer nije došao na njen rođendan u nedelju - ceo internet mu poručuje…
Blic 16.10.2024
Jedan momak iz Beograda našao se u izuzetno delikatnoj situaciji kada je, suočen s gubitkom oca, morao da se nosi i sa čudnim ponašanjem svoje devojke koja je pokazala potpuno nerazumevanja u najtežim trenucima. Kako je muškarac objasnio u anonimnoj… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
"Vučića je boleo jučerašnji dan, bio je kao dete kome je uzeta igračka": Studenti o rezultatima akcije "Raspiši pobedu"
N1 Info pre 57 minutajoš 50 povezanih
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Oglasio se Zelenski posle optužbi da je Ukrajina napala Putinovu rezidenciju
Nova pre 1 satjoš 52 povezane
Saobraćajnica Požarevac-Veliko Gradište-Golubac gotova do novembra 2026, najavljuje Vučić
Nova ekonomija pre 4 satijoš 26 povezanih