Povezane vesti
Posvađao sam se sa devojkom jer sam joj propustio rođendan zbog očeve sahrane: Jednu stvar mi posebno zamera, ne znam šta da…
Kurir 16.10.2024
Uopšte nije strano da parovi imaju razmirice, ali ono što je prošao jedan momak iz Beograda, iznenadilo je sve koji su pročitali. Naime, on je na platformi "Reddit" podelio svoje iskustvo u kojem je objasnio da se njegova tadašnja devojka, navodno… »
Beograđaninu umro otac u petak, devojka se naljutila jer nije došao na njen rođendan u nedelju - ceo internet mu poručuje…
Blic 16.10.2024
Jedan momak iz Beograda našao se u izuzetno delikatnoj situaciji kada je, suočen s gubitkom oca, morao da se nosi i sa čudnim ponašanjem svoje devojke koja je pokazala potpuno nerazumevanja u najtežim trenucima. Kako je muškarac objasnio u anonimnoj… »
Vesti dana »

Počela jesen: Toplije za 10 stepeni, pa preokret vremena, otkrivamo i kada
Telegraf pre 51 minutajoš 60 povezanih

"Branićemo svaki pedalj teritorije NATO-a": Amerika poslala poslednje upozorenje Moskvi nakon upada ruskih aviona
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana

Novi zakon "Svoj na svom" rešava decenijski problem u građevini! Ekonomisti za "Blic" o legalizaciji: "Ko je poštovao zakon ne mora da strepi"
Blic pre 1 satjoš 71 povezana

I Francuska priznaje Palestinu: Golub mira na Ajfelovom tornju, ljutnja SAD i Izraela
N1 Info pre 27 minutajoš 31 povezana