Povezane vesti
Posvađao sam se sa devojkom jer sam joj propustio rođendan zbog očeve sahrane: Jednu stvar mi posebno zamera, ne znam šta da…
Kurir 16.10.2024
Uopšte nije strano da parovi imaju razmirice, ali ono što je prošao jedan momak iz Beograda, iznenadilo je sve koji su pročitali. Naime, on je na platformi "Reddit" podelio svoje iskustvo u kojem je objasnio da se njegova tadašnja devojka, navodno… »
Beograđaninu umro otac u petak, devojka se naljutila jer nije došao na njen rođendan u nedelju - ceo internet mu poručuje…
Blic 16.10.2024
Jedan momak iz Beograda našao se u izuzetno delikatnoj situaciji kada je, suočen s gubitkom oca, morao da se nosi i sa čudnim ponašanjem svoje devojke koja je pokazala potpuno nerazumevanja u najtežim trenucima. Kako je muškarac objasnio u anonimnoj… »
Vesti dana »
Medvedev Zelenskog nazvao "smrdljivim kijevskim gadom", pa uputio još jednu u nizu pretnji: "Moraće da se skriva do kraja svog bezvrednog života"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
(Radarski snimci) Pljusak snega, mraz, debeli minus, pa šok od skoro 20 stepeni! RHMZ se hitno oglasio najnovijom prognozom: Evo šta će se sutra dešavati iz sata u sat
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Napali smo celu oblast" Tramp objavio novi udar SAD na ovu zemlju: "Došlo je do velike eksplozije"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana