Povezane vesti
(VIDEO) „Ako pobedim, okrećem stranicu, neću voditi Bajdenovu politiku“: Šta je Kamala Haris rekla u intervjuu za Foks njuz?…
Danas 17.10.2024
Potpredsednica SAD Kamala Haris insistirala je u sredu u intervjuu za Fox News da ako bude izabrana za predsednicu Amerike neće biti Bajden 2. Voditelj emisije „Special Report“ Foks njuza Bret Bajer ponovo je pritisnuo Haris tokom njihovog ekskluzivnog… »
Haris: Moje predsedništvo neće biti nastavak Bajdenovog mandata
Euronews 17.10.2024
Demokratska predsednička kandidatkinja SAD Kamala Haris izjavila je da njeno predsedništvo neće biti nastavak mandata predsednika Džoa Bajdena i naglasila da će ona uneti "novi pristup" u politiku. "Želela bih da budem vrlo jasna, moj predsednički mandat… »
Vesti dana »
Sud ukinuo pritvor supruzi Saše Vukovića, osumnjičenog za ubistvo na Senjaku, uz meru zabrane napuštanja stana
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 52 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Najmanje 21 žrtva ruskog napada projektilima i dronovima na Ukrajinu, glavna meta bio Kijev
Beta pre 2 satajoš 56 povezanih
UŽIVO: Počelo je! Srbija mora da dobije BiH, tu su srebrni kadeti Jokić pamti Pionir: Poslednji put ovde sam promašio šut za pobedu
Sport klub pre 6 minutajoš 46 povezanih