Povezane vesti
(VIDEO) „Ako pobedim, okrećem stranicu, neću voditi Bajdenovu politiku“: Šta je Kamala Haris rekla u intervjuu za Foks…
Danas 17.10.2024
Potpredsednica SAD Kamala Haris insistirala je u sredu u intervjuu za Fox News da ako bude izabrana za predsednicu Amerike neće biti Bajden 2. Voditelj emisije „Special Report“ Foks njuza Bret Bajer ponovo je pritisnuo Haris tokom njihovog… »
Haris: Moje predsedništvo neće biti nastavak Bajdenovog mandata
Euronews 17.10.2024
Demokratska predsednička kandidatkinja SAD Kamala Haris izjavila je da njeno predsedništvo neće biti nastavak mandata predsednika Džoa Bajdena i naglasila da će ona uneti "novi pristup" u politiku. "Želela bih da budem vrlo jasna, moj predsednički… »
Haris: Moje predsedništvo neće biti nastavak Bajdenovog mandata
RTV 17.10.2024
VAŠINGTON - Demokratska predsednička kandidatkinja SAD Kamala Haris izjavila je da njeno predsedništvo neće biti nastavak mandata predsednika Džoa Bajdena i naglasila da će ona uneti "novi pristup" u politiku. "Želela bih da budem vrlo jasna, moj… »
Kamala Haris: Moje predsedništvo neće biti nastavak Bajdenovog mandata
Politika 17.10.2024
VAŠINGTON – Demokratska predsednička kandidatkinja Amerike Kamala Haris izjavila je da njeno predsedništvo neće biti nastavak mandata predsednika Džoa Bajdena i naglasila da će ona uneti „novi pristup” u politiku. „Želela bih da budem vrlo… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 47 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane