Povezane vesti
Beograđanin godinama nije mogao da zagreje stan: Onda je isključio centralno grejanje, evo koliko ga je sve koštalo
Mondo 17.10.2024
Grejna sezona zvanično je počela 15. oktobra. Zima 2021. godine bila je poslednja koju je jedan Beograđanin proveo sa centralnim grejanjem. Stan od 20 kvadrata na poslednjem spratu iznad koga je ploča (ne, krov) postao je nepodnošljivo hladan. Kako… »
Živim u starogradnji u Beogradu i isključio sam se sa centralnog grejanja: Evo koliko me je sve koštalo i na šta sam najviše…
Nova 17.10.2024
: Zima 2021. godine bila je poslednja koju sam proveo sa centralnim grejanjem. Stan od 20 kvadrata na poslednjem spratu iznad koga je ploča (ne, krov) postao je nepodnošljivo hladan. Zapravo, bio je hladan svake godine, ali svemu u životu dođe kraj, pa i… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 26. januara do 1. februara)
Pressek pre 44 minutajoš 26 povezanih
Ima li Karlos razloga za strah? Zverev u nemilosrdnom izdanju
Sport klub pre 49 minutajoš 34 povezane
Vučić uoči sednice Vlade Srbije: Predstavićemo planove, govoriti o prioritetima i šta može brže
NIN pre 14 minutajoš 13 povezanih
Drugi najbolji učinak sezone: Jović ubacio 23 poena u pobedi Majamija protiv Jute
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 24 povezane