Повезане вести

Најбоља на свету има новог тренера!

Најбоља на свету има новог тренера!

Спортске.нет 17.10.2024
Прва тенисерка света Пољакиња Ига Швјонтек саопштила је данас да је почела сарадњу са тренером Вимом Фисетом. "Веома сам узбуђена и радујем се сарадњи са Вимом. Припремам се за ВТА финале, али ја увек гледам дугорочно, не… »
Водио је легенде тениса: Најбоља на свету променила тренера, ево о коме се ради (фото)

Водио је легенде тениса: Најбоља на свету променила тренера, ево о коме се ради (фото)

Вечерње новости 17.10.2024
Најбоља тенисерка света Пољакиња Ига Швјонтек рекла је да је ангажовала новог тренера, Белгијанца Вима Фисета. Фото: Профимедиа Швјонтек је 4. октобра објавила да је прекинула сарадњу са досадашњим тренером Томашем… »
Но. 1 има новог тренера - и то са преозбиљним ЦВ-јем

Но. 1 има новог тренера - и то са преозбиљним ЦВ-јем

Б92 17.10.2024
Пољска тенисерка Ига Швјонтек, прва играчица планете, објавила је да је склопила договор о сарадњи са тренером Вимом Фисетом. Швјонтек се недавно растала са дугогодишњим тренером Томашом Викторовским. Спекулисало се дуго о… »
Ига Швјонтек има новог (искусног) тренера

Ига Швјонтек има новог (искусног) тренера

Спорт клуб 17.10.2024
Најбоља тенисерка света, Ига Швјонтек, има новог тренера. Након прекида сарадње са Томашом Викторовским, Ига Швјонтек има новог тренера. Вест је сама потврдила на друштвеним мрежама. „Имам вести за вас данас, мотивисана сам и… »

Вести дана »