Povezane vesti
Nestlé Srbija ostvario organski rast od 2,3 odsto u prvih 9 meseci 2024. godine
Nedeljnik 17.10.2024
Nestlé, najveća prehrambena kompanija na svetu, objavila je finansijske rezultate za treći kvartal 2024. godine: Organski rast na globalu iznosi 2 odsto u prvih devet meseci, sa pozitivnim realnim unutrašnjim rastom (RIG) od 0,5 odsto u kontekstu… »
Ovo je novi kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo 17.10.2024
Narodna banka Srbije objavila je zvaničan srednji kurs evra za četvrtak 17. oktobar 2024. godine. Zvanični srednji kurs dinara za evro iznosi danas 117,0208 dinara, što je neznatna promena u odnosu na sredu, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar je u… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 46 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 21 minutajoš 54 povezane