Povezane vesti
Sa 8 joj umrla majka, a sa 15 je otišla od kuće kod maćehinih: Mučki su je tukli, a kad je uzvratila usledio pakao
Mondo 17.10.2024
Pevačica možda danas živi život o kakvom mnogi maštaju ali niej uvek bilo tako. Popularna pevačica Gordana Goca Lazarević nikada nije krila svoje poreklo, te je u više navrata govorila o svom detinjstvu koje nije bilo nimalo lako. Odrasla je u… »
„Svakog dana me je tukao, a onda sam odlučila da odem za Beograd“: Naša pevačica proživela pakao tokom detinjstva
Nova 17.10.2024
: Goca Lazarević odrasla je u selu Takovo nadomak Gornjeg Milanovca, a iz detinjstva vuče brojne traume, pogotovo nakon što je u 8. godini ostala bez majke. Goca je rasla vrlo skromno u rodnom selu, gde je od malena radila sve seoske poslove, te… »
Sa osam godina joj umrla majka, maćehin rođak je tukao: Bolna ispovest naše pevačice, kao dete je morala da radi teške…
Blic 17.10.2024
Pevačica Goca Lazarević u potresnoj ispovesti otkrila je bolne trenutke iz detinjstva. Gordana Goca Lazarević je odrasla u selu Takovo kod Gornjeg Milanovca, a njeno srećno detinjstvo pretvorilo se u borbu kada joj je majka umrla u trenutku kada je… »
"Mislila sam da umirem": Naša pevačica progovorila o traumama, pa zaplakala u emisiji: "Dve godine nisam išla u prodavnicu…
Blic 17.10.2024
Pevačica Slavica Ćukteraš otkrila je da se susrela sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, kao i da zbog anksioznih napada nije želela da izlazi iz kuće. Slavica Ćukteraš gostujući na Blic televiziji u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 4 satijoš 33 povezane
Skupština završila raspravu o budžetu: Očekuje se da Ana Brnabić odredi dan za glasanje: Opozicija ometala rad, u sali tuče i polivanja
Blic pre 40 minutajoš 170 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Rumunija: U drugi krug predsedničkih izbora idu Kalin Đorđesku i Elena Lasčoni
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih