Povezane vesti
"Srušio sam se na ulici, jedva sam disao, a niko me nije ni pogledao" Poruka momka otrežnjuje: Jedino mi je ona pritekla u…
Kurir 17.10.2024
Jedan Beograđanin se nakon davanja krvi onesvestio na ulici, a svi su okrenuli glavu sem jedne bake, koja je ispala heroj! Ovaj momak obratio se i baki, ali i ljudima koji nisu pritekli u pomoć. - Želim da se zahvalim baki koja mi je juče pomogla kad sam… »
"Ljudi, kada vidite, makar pitajte": Momak se gušio u tramvaju, ali Beograđani su okretali glavu
Telegraf 17.10.2024
Preporučujemo. Kakvo smo to društvo postali ako ljudi koji su oko nas okeću glavu kada nam je najteže, kada se borimo za vazduh i svest? Jedan momak podelio je strašno iskustvo u tramvaju. "Želim da se zahvalim baki koja mi je juče pomogla kad sam se… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Kolona stigla do železničke stanice Novi Beograd, Nišlije ispred prostorija SNS (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 45 minutajoš 29 povezanih

Napadnuta Sandra Božić na ulici: Oglasio se Jovanov - to je umobolni napad blokaderskih nasilnika, tome više neće biti mesta u našoj zemlji
RINA pre 25 minutajoš 26 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 106 povezanih

Željko OBRADOVIĆ PRED DUEL SA ‘MANEKENIMA’: „Naporan raspored – Iznenadio me je način na koji smo igrali protiv Dubajia!“
Hot sport pre 15 minutajoš 40 povezanih