Povezane vesti
Vijetnamska milijarderka koja je osuđena na smrt, sada je dobila doživotnu kaznu zatvora
Blic 17.10.2024
Sud u Vijetnamu osudio je danas milijarderku Truong Mi Lan na doživotnu kaznu zatvora zbog finansijskih prevara, nakon što je u aprilu u odvojenom postupku osuđena na smrt. Truong Mi Lan, predsednica kompanije "Van Thinh Phat Holdings Group"… »
Suđenje milijarderki iz Vijetnama: Dobila doživotnu kaznu zatvora, nakon što je prethodno osuđena na smrt
Euronews 17.10.2024
Sud u Vijetnamu osudio je danas milijarderku Truong Mi Lan na doživotnu kaznu zatvora zbog finansijskih prevara, nakon što je u aprilu u odvojenom postupku osuđena na smrt. Truong Mi Lan, predsednica kompanije "Van Thinh Phat Holdings Group"… »
Vesti dana »
Studenti i građani u tišini dočekali Novu godinu: 15 minuta ćutnje za nastradale u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 12 minutajoš 8 povezanih
Vučić razgovarao sa Orbanom: Dogovoren nastavak izgradnje najbližih odnosa Srbije i Mađarske
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Doček Nove godine u svetu: Australija, Japan, Tajland i druge zemlje na istoku već ušle u 2025. (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Lepa Brena došla u invalidskim kolicima na doček! Sve vreme bila u bolovima, prizor će vas sve šokirati (video)
Kurir pre 30 minutajoš 4 povezane
Ubijen vlasnik hladnjače i njegova žena u kafiću u Arilju, uhapšen osumnjičeni 37-godišnji muškarac
Danas pre 1 satjoš 2 povezane