Povezane vesti
Vijetnamska milijarderka koja je osuđena na smrt, sada je dobila doživotnu kaznu zatvora
Blic 17.10.2024
Sud u Vijetnamu osudio je danas milijarderku Truong Mi Lan na doživotnu kaznu zatvora zbog finansijskih prevara, nakon što je u aprilu u odvojenom postupku osuđena na smrt. Truong Mi Lan, predsednica kompanije "Van Thinh Phat Holdings Group", proglašena… »
Suđenje milijarderki iz Vijetnama: Dobila doživotnu kaznu zatvora, nakon što je prethodno osuđena na smrt
Euronews 17.10.2024
Sud u Vijetnamu osudio je danas milijarderku Truong Mi Lan na doživotnu kaznu zatvora zbog finansijskih prevara, nakon što je u aprilu u odvojenom postupku osuđena na smrt. Truong Mi Lan, predsednica kompanije "Van Thinh Phat Holdings Group", proglašena… »
Vesti dana »
Španija okončala Ronaldov mundijalski san, rafal Belgije protiv SAD i podsmeh Trampu
BBC News pre 25 minutajoš 69 povezanih
Jedna teniserka će zameriti Novaku posle ovoga, Đokovića zaustavili pa ga stavili na težak ispit, dominirao je
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane
Hitna pomoć: Jedna osoba teško povređena u sudaru autobusa i dva automobila u Batajnici
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih
(Video) Jedan putnik podlegao povredama nakon prevrtanja autobusa! Prvi snimci teške saobraćajne nesreće u Turskoj: Na licu mesta jeziv prizor, 40 ljudi hitno prevezeno u bolnice
Blic pre 10 minutajoš 14 povezanih
Na Ivanjdan priroda ima posebnu moć: Dan kada se pletu venčići i beru lekovite trave
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih