Повезане вести
Могла је да се уда за принца, а одабрала је да буде српска снајка: Јарић је Лиму упознао када је била верена за овог моћног…
Курир 17.10.2024
О љубави некадашњег српског кошаркаша Марка Јарића и модела Адријане Лиме причао је цео свет. Ову лепотицу из Бразила желели су сви мушкарци, међутим, њено срце освојио је маркантни Србин. А како је све почело? Иако више нису… »
Размишљала да се замонаши, па јој је Србин помрсио конце: Ова лепотица Библију није испуштала из руку, желела невина да уђе у…
Курир 17.10.2024
Светски топ модел Адријана Лима вратила се на модну писту. Наиме, Лима је прошетала моделе "Вицториа’с Сецрет”, а изгледом је оставила све без даха. Иако поносно гази 5. деценију, многима је изгледала исто као пре 20 година када… »
Вести дана »
УКП у згради Ректората: Репресија или неопходна истрага након смрти студенткиње
Невсмакс Балканс пре 23 минутајош 11 повезаних
“Маскирани батинаши из црног џипа јурили су ме док нисам упао у Тимок, а онда ме тукли и сломили ми кости”: Стравично искуство студента Лазара током изборног дана у Бору
Нова пре 2 сатајош 6 повезаних
Возачи, наоружајте се стрпљењем Колапс на Батровцима: Ова група возача на излазу из Србије чекају чак шест сати
Блиц пре 2 сатајош 34 повезане
'Ово је за цело човечанство': Прва мисија са посадом ка Месецу после више од 50 година
BBC News пре 8 минутајош 46 повезаних