Povezane vesti
Ivana Milinkovića žena dočekala sa "kletvom" zbog pevačice: Priznao sve o zgodnoj koleginici zbog koje je nastao haos
Mondo 18.10.2024
Pevač je priznao da se jednom prilikom malo više "zagledao" u lepu koleginicu, a sve to nije promaklo njegovoj supruzi. Jedan od pevača sa najmoćnijim glasom na domaćoj sceni, Ivan Milinković, godinama unazad gradi karijeru bez ijednog skandala. O… »
"Ona me je poštedela": Ivanu Milinkoviću druga supruga napravila haos zbog poznate pevačice
Blic 18.10.2024
Ivan Milinković je već decenijama je na muzičkoj sceni. Skoro 30 godina je bio frontmen benda "Legende", a onda je odlučio da se osamostali. Iako se trudio da privatan život drži daleko od očiju javnosti, govorio je povremeno i o svojim brakovima… »
"Ona me je poštedela za razliku od prve žene" Pevač drugu suprugu upoznao na svom nastupu, a jedan pogled bio dovoljan za…
Kurir 18.10.2024
Ivan Milinković već decenijama je na muzičkoj sceni, a najveći pečat ostavio je kao pevač grupe Legende, u kojoj je proveo skoro 30 godina. On je svoj privatni život čuvao od medija i javnosti, međutim, neke stvari nisu mogle da se sakriju… »
"Da smo imali decu ne bi se tako završilo..." Pevač se razveo, pa nakon 2 godine dobio dete sa drugom suprugom: Pozvala me…
Kurir 18.10.2024
Za Ivanom Milinkovićem, koji se proslavio u muzičkoj grupi "Legende", godinama su uzdisale mnoge žene, kako zbog njegovog glasa, tako i zbog izgleda. Ivan je svoj ljubavni život uglavnom čuvao od prevelikog uvida javnosti, te malo ko zna da se ženio… »
"Da smo imali decu ne bi se tako: Završilo!" Naš pevač je obe žene upoznao na nastupu: A ovo je rekao o potomstvu
Blic 18.10.2024
Za Ivanom Milinkovićem su godinama uzdisale mnoge dame, kako zbog njegovog glasa i izgleda, tako i zbog izuzetnih interpretacija u koje unosi snažne emocije. Međutim, Ivan je svoj ljubavni život uglavnom čuvao od prevelikog uvida javnosti. "Jedno je… »
Vesti dana »
"Noćas su dvojica radnika nažalost preminula, dok je treći u teškom stanju!" Dr Turkulov o nesreći u livnici u Čoki: Oglasilo se i Tužilaštvo!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Broj stranih turista skočio za devet odsto: Nagli rast interesovanja za srpske banje i planine
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih
(VIDEO/FOTO) Unutrašnjost obnovljene katedrale Notr Dam: Makron sa medijima u renoviranom zdanju
N1 Info pre 4 satijoš 20 povezanih